Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: EL POLSIM QUASI DESBARATA LA PROCESSÓ DE SANT MIQUEL. Castell tirat abans per precaució; molta gent per ser dijous; hui pilota, tardeig, cordà i música

GATA: EL POLSIM QUASI DESBARATA LA PROCESSÓ DE SANT MIQUEL. Castell tirat abans per precaució; molta gent per ser dijous; hui pilota, tardeig, cordà i música

Després de dos anys sense processó de sant Miquel a Gata, ahir de vesprada quasi desbarata el polsim aquesta celebració del titular de la parròquia. Missa solemne i una bonica homilia amb sabor a comiat. Últims actes del rector Don Juan Antonio Navarro abans de partir al nou destí, la parròquia veïna de Sant Bertomeu de Xàbia.

Molta gent per ser la festa dijous, entre setmana. Tant la missa com la processó va tindre gent. Es van donar varies anècdotes a la solemne festa. L’excepcional castell de focs artificials llançat per Ricasa es va avançar al programa i es va disparar abans de la processó, ja que el polsim podia haver anat a més i la pluja fer perdre el dispar del castell. Al final, després del castell va ser la processó. L’altra anècdota, després d’alguns anys abans de la pandèmia de portar els Miquels i Gabriels la imatge del patró titular amb el carro tornava a eixir al muscle.

HUI, PILOTA, TARDEIG, CORDÀ, MÚSICA,...

Hui divendres 30, últim dia de setembre, continuen els actes programats a les festes Sant Miquel 2022. Per la vesprada, agafaran el protagonisme la pilota i el tardeig. Organitzat pel Club de Pilota Gata al trinquet de Gata hi haurà una espectacular vesprada de pilota. A les 16,30 partida de aficionats entre Gata i Pedreguer i a les 18 hores una partida professional. A les 19 hores obrirà la barra de Sant Miquel la comissió de festes 2023 a l’antic camp de futbol: cervesseta, sopar i servei de barra. A les 23:30 hi haurà una cordà al carrer Moraira (Les Sorts) a càrrec de la pirotècnia Ricasa. A la mitjanit actuarà a l’antic camp de futbol l’orquestra Matrix Band.

I demà més coses. Ja en parlarem.

FONTS: Fotos Vero Vives i Cronista.  

0 comentarios