Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EMPRESA CASA BARRERA S.L. REP EL PREMI DE FIDELITAT PER 40 ANYS A LA FIRA DE INTERGIFT 2022. Exposa des del començament de la història de la fira

L'EMPRESA CASA BARRERA S.L. REP EL PREMI DE FIDELITAT PER 40 ANYS A LA FIRA DE INTERGIFT 2022. Exposa des del començament de la història de la fira

La fira Intergift de Madrid està celebrant el seu 40 aniversari a l’edició 2022. El primer event va ser el reconeixement a les empreses més emblemàtiques de la fira per la seua fidelitat. CASA BARRERA S.L. va rebre també el premi. A l’acte van assistir Eva Serrano Clavero, presidenta de Mujeres Empresarias ASEME; Marta Nieto, directora general de Comercio y Consumo de la Comunitat de Madrid; Gabriel García Alonso, president de Asociación Empresarial Hotelera de Madrid i Soledad Borrego, secretaria general de IFEMADRID.

Jun amb CASA BARRERA van ser premiades també Artesanía San José SAU, Cerabella Candles, ExclusivasCamacho, Garpe Interiores, Guadarte, Javier, Romimex World, Signes Grimalt i Versa Home.

INTERGFIT, organitzat per IFEMA MADRID, va celebrar el seu 40 aniversari amb una gran festa. A l’event, en el que estava premiat CASA BARRERA, van assistit tots els representants de la indústria de la decoració i el regal i propietaris dels millors establiments del sector, junt amb interioristes, decoradors i arquitectes, així com representants de l’Ajuntament i de la Comunidad de Madrid.

Es dona la circumstància, sempre molt bona i positiva, que dues empreses gateres, CASA BARRERA i SIGNES GRIMALT, com ja vaig publicar, van ser reconegudes per la seua fidel participació en Intergift al llarg de la seu història; totes elles porten exposant des de 1979 amb la primera edició de la fira.

FONTS: Fotos fira, Intergift 2022 (IFEMa Madrid). A la foto de portada es veua a Toni Signes ("Cove") rebent el premi de Casa Barrera.


0 comentarios