Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARRANCA L'ILUSIONANT NOU PROJECTE DEL GORGOS C.F. Temporada 2022-23. El primer partit serà contra el Oliva

ARRANCA L'ILUSIONANT NOU PROJECTE DEL GORGOS C.F. Temporada 2022-23. El primer partit serà contra el Oliva

Dissabte passat, abans del partit amistós Gorgos C.F.-Polop es va procedir a la presentació de l’equip del GORGOS C.F. per a la nova temporada 2022-23. Nou entrenador i cos tècnic, també nous jugadors i uan nova il·lusió per a estar el més alt possible.

Seran capitans de l’equip: Eloy Rodríguez, Daniel Smith (Terry), Adrià Moragues i Eric Mengual. A la porteria estaran Toni Pedro i Joel Blasco. La resta de jugadors està format per Daniel Mañas, Danil Chakouri, Christoher souza, Axel Cerizola, José Bolufer, Ferran Giner, Gabriel Moyano, Raúl Signes, Rodrigo Maya (Pupi), Joan Signes, Raúl Torres, Jaume Signes, Vicent Font, Cosme Anderson, Manel Santas, Carlos Ortiz i Jordi Mulet.

El cos tècnic encapçalat pel nou entrenador Hugo Ramos es completarà amb Juan Serer, Borja Ibáñez, José Francisco Caselles i Vicent Mulet.

En tot projecte es necessita de patrocinadors. Els del Gorgos C.F. són: Kbas, Dispevi, Costa i Soler, matties Bags, restaurant el Trovador i Cloud-Fibre. Amb l’ajuda i suport de l’Ajuntament de Gata.

GRUP 6é DE PRIMERA REGIONAL

El Gorgos Club de Futbol està enquadrat en el grup 6é de la FFCV. El dia 18 de setembre s’iniciarà la primera jornada de lliga, que acabarà el 21 d emaig de 2023. Junt amb el Gorgos estan al mateix grup: U.D. Oliva "A", U.D. Montaverner C.E., Pedreguer, Pego C.F., Benigànim C.F., C.F. Orba, C.F. Simat "A", C.D. L’Alcúdia de Crespins, U.D. Portuarios-Disarp "A", C.F. Bellreguard "A", Racing Rafelcofer C.F., C.D. Contestano, U.E. Benifairó ""A", Ontinyent 1931 C.F. "B" i Real De Gandia C.F.

De la Marina Alta jugaran al grup: Pedreguer, Pego C.F. C.F. Orba i el mateix Gorgos C.F. El primer partit dels gaters serà contra la UD Oliva.

FONT: Informació Gorgos C.F. // Equips, FFCV.

0 comentarios