Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XIX ART AL VENT, GATA 2022 (21). ÚLTIMA PASSEJADA. PUNT I FINAL A LES MIRADES DE LES TELES. OBRES D'ESPANYA (2), MÈXIC I REGNE UNIT

XIX ART AL VENT, GATA 2022 (21). ÚLTIMA PASSEJADA. PUNT I FINAL A LES MIRADES DE LES TELES. OBRES D'ESPANYA (2), MÈXIC I REGNE UNIT

Diguem adéu amb nostàlgia. Però els dies passen inevitablement. Última passejada pel carrer la Bassa. Allí hem viscut 21 dies intesos fetn mirades urbanes. Hui és l’últim dia de ART AL VENT 2022. El concert de l’OMA a l’església a les 19 hores posarà la cloenda a la mostra, a l’exposició, mirant ja nous canvis, noves propostes, noves obres. Per l’agost del 2023 vindrà el XX aniversari de Art al Vent. Un bon número.

Ara vegem les últimes quatre obres: dos espanyoles, una mexicana i una del Regne Unit.

1.- De l’artista GENOVEVA REGIDOR és HISTORIA RECIENTE. Brodat i pintura acrílica.

2.- Són el grup ALTERNATIVAS EN EL ARTE compost per Yosi Anaya, Sergio Domínguez, Sarío Melénde i Xavier Cózar els que presenten UNA MAJA I TRES MAJES. Composició: Tela de cotó, pigments tèxtils, cabell humà, retolador, teles de cotó i cascavells. Ells són mexicans.

3.- Obra i artista coneguts. MARÍA ELSA BLANCO RINCÓN ha presentat l’obra MOIRA. Tela, fils i esprai. I el seu lema tot un cant a la veritat d’aquesta exposició: "Bienvenida sea cada experiencia que los telares del destino tejen para ti".

4.- Acabant a la cantonada del carrer la Bassa i el carrer Duquesa d’Almodòvar i molt a prop de l’Ajuntament, punt de partida del passeig, està l’obra que ve del Regne Unit. FREDERICK GEORGE DAVIS presenta TILTNG AT WINDMILS. Tèxtils i acrílcs.

I el passeig de les Mirades Urbanes acaba ací.

FONTS: Artistes, obres i muntatges, Art al Vent 2022.       

0 comentarios