Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

A PARTIR DEL 9 DE MAIG, REORDENACIÓ DE 9 CARRERS DEL POBLE DE GATA. Afecta al canvi de circulació i a l'estacionament

A PARTIR DEL 9 DE MAIG, REORDENACIÓ DE 9 CARRERS DEL POBLE DE GATA. Afecta al canvi de circulació i a l'estacionament

L’Ajuntament de Gata de Gorgos ha donat a conéixer ja oficialment el canvi que es produïrà a partir del pròxim dilluns dia 9 de maig en 8 carrers del poble, cinc d’ells en ple centre urbà. Dilluns entrarà en vigor el canvi de sentit de circulació i estacionament en el centre del poble que implica una reordenació del trànsit en els carrers SIGNES, TEULADA, NOU, SOL, PENYÓ, LLUNA, QUARTER, ERA i LEPANT. S’han realitzat canvis de circulació i estacionament establint-se direccions úniques i zones d’estacionament permés, zones on no es podrà estacionar i altres solament de 20 a 8 hores segons el plànol. Aquest canvi busca donar una major qualitat de vida als residents que guanyen carrers més amplis i amb menor contaminació atmosfèrica i acústica.

L’Ajuntament avisa que per a facilitar l’adaptació del veïnat, durant quinze dies es realitzarà una funció informativa, per tant, durant aquest període no s’imposaran sancions, i serà a partir del dimarts dia 24 de maig quan s’aplicarà el reglament sancionador.

Aixina seran els nous canvis de la circulació: el carrer Teulada sols tindrà una sola direcció des del carrer Calvari cap amunt fins al carrer Bisbe Cervera o Carrer Signes. També el carrer Lepant tindrà el mateix sentit únic des del nou pont fins el carrer Calvari. El carrer Signes tindrà sols una direcció des del carrer Doctor Gómez Ferrer fins el Quarter. El carrer Era de Boronat sols tindrà un sentit des del carrer Teulada a eixir cap a la carretera o cap al carrer Serrillars. El carrer Quarter passa a ser tot d’una direcció des de la carretera fins el carrer Teulada o carrer Serrillars. Les direccions del carrer Penyó seran sols des de la Plaça Església (plaça del vicari) fins al carrer Teulada. La resta de carrers afectats mantenen la mateixa direcció que tenien: Nou, Sol, Lluna i Calvari.

També hi ha canvis en quan a l’estacionament. Es permet l’estacionament als següents carrers d’aquests afectats: Quarter, Era de Boronat i Lepant. Es permetrà l’estacionament sols de 20 hores a 8 del matí del dia següent als segúents carrers dels afectats: Carrers Teulada, Lluna, Sol i Signes (des del cantó amb carrer Teulada). Finalment, es prohibeix l’estacionament totalment en els següents carrers: Nou, Sol (des de les escales fins els quatre cantons amb el carrer Teulada) i carrer Signes (del Doctor Gómez Ferrer fins el cantó de l’inici del carrer Teulada.

L’Ajuntament segueix oferint al mapa, dins la campanya "aparca a prop" les onze zones d’aparcament que hi ha al poble de Gata amb un total de 1.231 places. Recordem els 11 llocs i entre parèntesi les places de cotxes que poden aparcar: Escoles (67), Sant Josep 1 (19), Sant Josep 2 (36), Era de Boronat (70), Entrada per Teulada (36), Xaló (93), Paleres (26), Aromes -ara carrer de la Unió Musical de Gata- (16), Ciprer (89), Pou de Pedreguer (72), Pou (61), Jesús Pobre (42), Pavelló (62), Sorts (485 i Carretera Ondara (57).  

FONTS: Mapes de situació, aparcament i places a Gata d’aparcaments, Ajuntament de Gata / Foto: carrer Teulada sense cotxes, Cronista de Gata.

0 comentarios