Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA GRAN FESTA MULTICOLOR DE L'ATLETISME S'HA VISCUT HUI A GATA. Jordi Ripoll guanya la carrera absoluta. 1.055 corredors a la prova reina

LA GRAN FESTA MULTICOLOR DE L'ATLETISME S'HA VISCUT HUI A GATA. Jordi Ripoll guanya la carrera absoluta. 1.055 corredors a la prova reina

A les 10 del matí han eixit un total de 1.055 corredors per a fer 9,7 kilòmetres amb un recorregut distint a altres anys i després de dos anys parats per la pandèmia. Hi havia gana i la gran festa multicolor de l’atletisme no ha defraudat. El guanyador absolut de la prova reina ha sigut Jordi Ripoll Ramírez del C. Dénia Corre que ha fet 30 minuts i 43 segons. Juan Antonio Fernández Cantos (CA Benidorm) i Alvaro Sabater Ramírez (CA Publidom) han entrat segon i tercer. Els xabiers de procedència gatera Ignacio Cardona Torres i Antonio Soler Llidó han entrat quart i sisé.

El primer gater en creuar la meta era Alván salvá Estrugo del CA Gata al lloc 30 de la general i desé de la seua categoria senior masculí. Ha fet 35 minuts i 9 segons. Al lloc 43 entrava la primera dona de la carrera, María Isabel Ferrer Castell del CA Llebeig de Xàbia amb un temps de 36 minuts i 14 segons. Antonio Fornés Pedro era el segon gater i Xavi Torres Oliver el tercer.

També s’han fet carreres de les categories infantils, el que ha augmentat el nombre de participants. 

Podeu consultar tots els resultats, generals, per categories i per clubs, a la pàgina web oficial del circuit http://www.somesport.com/.

FONTS: Fotos de la composició i del facebook: José Luis Fornés, Sally Merret, Xaro Diego, María Rosa Zaragoza, Vero Vives, Jennifer Wood i Amparo Torres.  

0 comentarios