EL GORGOS OBTÉ UNA VALUOSA VICTÒRIA A RAFELCOFER (0-3) I ÉS COLÍDER

Partit complicat fora de casa que el Gorgos va resoldre dissabte amb contundència. 0-3 és un bon bagatge per a futurs enfrontaments i per a la classificació. Els gols van vindre a partir del minut 35. Jorge feia el 0-1. A la segona part, Hicham feia el 0-2 al minut 50 i Álvaro feia el definitiu 0-3 al minut 61. La classificació l’encapçala la U.D. Benissa que té els mateixos punts que el Gorgos 6 (3 en cada jornada jugada), però mentre els benissers tenen 9 gols a favor i un en contra, el Gorgos té 7 gols a favor i cap en contra. La diferència és de un gol.

Pel que fa als juvenils, quasi a la mateixa hora, també amb final complicat i embolicat, jugaven a casa contra el Orba i malgrat a anar guanyant 2 a 0 encara els orbers van conseguir empatar a dos.

FONTS: FFCV resultats (acta) i Gorgos C.F. foto.