Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGON DIA DE LES FESTES DE SANT MIQUEL 21': CERVESA, SOPAR...I LA PATO

SEGON DIA DE LES FESTES DE SANT MIQUEL 21': CERVESA, SOPAR...I LA PATO

Anit divendres la pluja va respectar la vetlada festera a l’aparcament de la zona esportiva de Les Sorts. Algun ruixat esporàdic i gotes soltes van fe rmirar al cel i aguantar. I va pagar la pena. Sopar i orquestra, gent i ganes de festa. Bona orquestra la que es nomena "No comment" (en format reduit) i una bona estona de festeta.

Hui dissabte 25 comença el segon dia de les festes de Sant Miquel. A partir de les 13 hores (hui si que pareix que ara lluïx el sol, després de la nit tormentosa de trons, llamps i algun ruixat que ha deixat sols 3 litrets) hi haurà cervesa a banda actuant els grups "Michelutti i los Defenestrados" i "Oh Mauser". Per la vesprada-nit es farà, per segon dia consecutiu, sopar. A les 21:30 hores actuarà l’orquestra "La Pato", orquestra pendent de les festes organitzades per la Comissió 2020/21. S’espera més gent per a sopar i la Comissió 2022 segueix donat-ho tot per a la gent gatera i la comarca. Fent festa, fent poble. 

Demà diumenge 26 a les 13 hores tornarà la cervesa a banda. Actuarà "Abierto 24 horas".

FONT: Actuació del grup d’anit "No comment" i grup d’aquest migdia "Michelutti i los Defenestrados", Comissió de festes 2021.

0 comentarios