Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIVENDRES 13 COMENÇA LA XVIII EDICIÓ DE ART AL VENT A GATA. ESTARÀ FINS EL 5 DE SETEMBRE

HUI DIVENDRES 13 COMENÇA LA XVIII EDICIÓ DE ART AL VENT A GATA. ESTARÀ FINS EL 5 DE SETEMBRE

Els visitants forasters podrien pensar que s’han acumulat cobertors de totes les processons anul·lades per la COVID19. I que tots en concentren entre el carrer La Bassa i Duquessa d’Almodòvar. 

Malgrat a ser el motiu originari de l’exposició, no és així. Estaran davant de l’exposició d’art tèxtil més internacional, on concorrixen autors de 14 païssos i s’admiraran 59 obres.

Aquesta vesprada, a les 20 hores, començarà a poder veure's oficialment. Posarà la música al llarg del recorregut, com en anys anteriors però en llocs fixes la Colla de Dolçaines i Tabalets "El Montgó", posarà les danses el grup La Llata.

Des de l'Ajuntament comunicave:
A partir de hui ja es pot visitar, al carrer La Bassa i Duquessa d'Almodóvar, Art al Vent XVIII.
Com en edicions anteriors el carrer estarà lliure de cotxes i es tallarà al trànsit en horari de 19 a 24 hores mentre dure la mostra.
Vos recordem que no hi haurà acte d'inauguració. Esta vesprada, a partir de les 20 hores, tindrem actuació La Colla El Montgó , al carrer La Bassa, i del grup de Danses La Llata, a la plaça de l'Església donant per oberta l'exposició.
I per a dissabte, podrem gaudir de l'actuació de CONNECTA PERCUSSIÓ a les 20 h. a la plaça Nova.

La segona quinzena d’agost a Gata pots trobar any rere any, enguany serà la XVIII edició, una exposició única. Les balconades dels dos carrers lluïxen ja amb ART AL VENT.

La tradició local de posar els cobertors a les processons al pas de la mateixa adquirix cada estiu una altra vessant no menys bonica i artística, penjar les obres de colors, de teixits, de tela, als balcons.

Enguany, a més a més, es fa un homenatge a una artista local que ha exposat des dels inicis i és una pionera en obres i en col·laborar en aquest event, es tracta de PEPA CASELLES.

* COM DEIA EN L’ARTICLE ANTERIOR, COM CADA ANY, A PARTIR DE DEMÀ DISSABTE ELS DIES QUE PERDURE L’EXPOSICIÓ, AL BLOG DEL CRONISTA DE GATA SEGUIRÉ MOSTRANT OBRA A OBRA A TOTS ELS USUARIS DEL MATEIX, COM HE FET EN EDICIONS ANTERIORS *

0 comentarios