Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA SECCIO DE MUNTANYA DEL GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE (GEG), 2n EQUIP DE LA LLIGA DE CARRERES PER MUNTANYA DE LA FEMECV 2021

LA SECCIO DE MUNTANYA DEL GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE (GEG), 2n EQUIP DE LA LLIGA DE CARRERES PER MUNTANYA DE LA FEMECV 2021

L’equip del GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE, secció de muntanya (GEG) va quedar segon per equips masculins a la lliga de carreres per muntanya de la FEMECV.

A la primera prova disputada a Ròtova i per la Vall de Vernissa van puntuar els corredors gaters JuanAn Mas Leyda, Jairo Soler Salvá i Pep signes Fornés. A la segona prova van millorar posició i van entrar Jairo, JuanAn i Pep els mateixos. Al Trial de Genovés es van mantindre Jairo, Pep i JuanAn als llocs 14, 15 i 19. Finalment, ahir diumenge, al Trial de Crevillent els mateixos corredors Jairo, Juan i Pep van quedar 9, 10 i 16. La resta de corredors van ser: Josep Salvá Mulet, Raúl Agulles Alemany, Lluís Ibáñez Miralles, José Parreño Escortell, Xavi Torres Oliver i Alvan Salvá.

Comentaven els protagonistes al facebook: "Dia inmillorable!. Finalitzada la lliga FEMECV. Hem disfrutat moltissim, el comboi que hem fet ha segut insuperable, i per rematar els bons resultats de tot l’equip, pujada al caixó amb un segon lloc per clubs més que merescut! El treball i les ganes de representar al poble i al GEG han segut clau. Molt feliç, GRÀCIES EQUIP"

Els nou corredors gaters, tot l’equip, va obtindre un meritori segon lloc de la lliga.

FONT: Fotos extretes del facebook del GEG.

0 comentarios