Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: ESTEM MAL. QUASI ES DOBLEN ELS CASOS ACTIUS EN QUATRE DIES. HUI SÓN 50 CASOS ACTIUS AL POBLE. ES DONEN 25 CASOS MÉS I QUATRE ALTES. SUMEN JA EN TOTAL 362 CASOS. INCIDÈNCIA AMB RISC EXTREM: 800,90

COVID19, GATA: ESTEM MAL. QUASI ES DOBLEN ELS CASOS ACTIUS EN QUATRE DIES. HUI SÓN 50 CASOS ACTIUS AL POBLE. ES DONEN 25 CASOS MÉS I QUATRE ALTES. SUMEN JA EN TOTAL 362 CASOS. INCIDÈNCIA AMB RISC EXTREM: 800,90

En quatre dies, el virus s’ha escampat per Gata quasi el doble "oficialment". Si dimarts teníem 29 casos actius, hui publica la Conselleria de Sanitat un total de 50 casos. Són 25 nous perquè s’han donat sols quatre altes. Estem mal. I la incidència de Gata es dispara a 800,90 (risc extrem).

L’onada dels casos de joves la tenim damunt i s’escampa a ritme vertiginós. No hi havia 50 casos actius des del 5 de febrer de 2021, que es van comptabilitzar 56 casos actius. Com sempre pose i dic i es recomana: moltíssima precaució, ciudar i cuidar-nos. 

DE NOU, PREOCUPACIÓ DES D’ALCALDIA

Des de l’Alcaldia es torna a incidir hui: "...el passat dimarts, ja vos demanàvem fer un esforç i restringir els moviments, desplaçaments i eixides innecessàries. Hui, que quasi hem doblat els casos actius, vos demanem que augmenteu la precaució per poder superar, entre tots, aquesta situació. 𝐋𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐮𝐭 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐬 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐡𝐚 𝐝’𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫 𝐬𝐞𝐦𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐯𝐚𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐪𝐮𝐚𝐥𝐬𝐞𝐯𝐨𝐥 𝐚𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐜𝐨𝐬𝐚."

RESTRICCIONS A LA COMUNITAT VALENCIANA

Com bé sabeu, continuen les restriccions dictaminades pel president de la Generalitat, Ximo Puig, dijous passat. Les noves restriccions per tal de frenar els contagis, sobre tot dels joves, són:

- Tancament de l’oci nocturn:  Discoteques i pubs sols podran funcionar com a bares i cafeteries, tancant a les 00:30 hores.

- Hostaleria: el tancament s’avança mitja hora. A les dotze de la nit es deixarà de servir i a les dotze i mitja es tancarà. L’ocupació de les taules serà de deu persones a l’exterior i sis a l’interior.

- reducció de l’aforament als espectacles massius: Exterior, màxim 3.000 persones; interior, 2.000. No es permeten festes populars ni passacarrers ni desfilades. Això afectarà, sens dubte, a les pròximes festes de Gata, que es mantenen amb molt de canvi del 30 de juliol al 7 d’agost.

També es limiten les reunions socials a un màxim de deu persones en tota la Comunitat, tant en l’exterior a l’aire lliure com en vivendes. La Generalitat també ha emés una Llei per a que no es puga comprar alcohol en supermercats i tendes més tard de les 20.00 hores (fins ara era a les 22.00). El botelló es vol que passe a considerar-se una infracció greu i no lleu com fins ara.

SUSPÉS EL CONCERT DE L’ASSOCIACIÓ MUSICAL CODA DE DEMÀ

Per la seua part, el concert que demà a les 20 hores tenia que celebrar-se a la Plaça Nova, a càrrec de l’Associació Musical CODA ha quedat suspés fins altra data. Des de l'associació comentaven a les xarxes socials: "Degut a la situació actual i després de les darrers dades d'incidència pel COVID en el poble de Gata, l'Associació musical Coda decideix ajornar el concert de demà. El farem quan millore la situació. Gràcies"

FONTS: captura de pantalla, situació monitorització Conselleria GV., divendres 16/7/2021. // Normes restriccions noves. GV. Nota Ajuntament. Cartell suspés CODA.


0 comentarios