Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

S'INICIEN ELS TRÀMITS A CONSELLERIA DE DOS NOVES ACTUACIONS AL IES I AL CEIP DE GATA, DINS DEL PLA EDIFICANT

S'INICIEN ELS TRÀMITS A CONSELLERIA DE DOS NOVES ACTUACIONS AL IES I AL CEIP DE GATA, DINS DEL PLA EDIFICANT

L’alcalde de Gata, Josep Signes i la regidora d’educació, Àngels Soler s’han reunit aquesta setmana amb el Director General d’Infraestructures Educatives, Victor García per iniciar els tràmits per sol·licitar dos nous projectes Edificant per al municipi.

Actualment, les obres del gimnàs del Col·legi Públic, incloses en el primer Edificant, estan en procés de finalització, ja que es preveu que durant el mes de juliol acaben les obres de l’interior de gimnàs i durant el mes d’agost, els treballs d’urbanització exteriors.

Segons la reunió mantesa, una vegada finalitzades les obres del gimnàs s’iniciarà la tramitació del nou Edificant que comprén dos vessants: ampliació de l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa i la rehabilitació i adequació de la mobilitat del CEIP Santíssim Crist.

Respecte al projecte d’ampliació de l’IES inclourà la incorporació de 4 aules de batxillerat i 2 de secundària; la modificació de la instal·lació de la calefacció, ubicació de les instal·lacions per a impartir FP bàsica de Perruqueria i Estètica i nous espais adients per incorporar el cicle mitjà i una aula d’usos múltiples. Així mateix s’estudia la possibilitat d’incorporar noves rames de Formació Professional al centre. Tot el projecte té un pressupost de 2.781.382 euros.

Pel que fa al CEIP, el nou projecte contempla obres de rehabilitació i adequació de la mobilitat dels pavellons a, b i C. En l’interior dels edificis s’inclouran obres de substitució de la coberta del pavelló A, renovació de finestres, adequació de l’accessibilitat, millora de la xarxa elèctrica , de l’eficiència energètica i de calefacció. En l’exterior, millora dels patis i tancament perimetral així com la creació de xones d’ombra i de connexions entre els edificis.
El projectes complet té un pressupost de 2.965.655 euros.

FONTS: Informació i foto Ajuntament de Gata.

0 comentarios