Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 30, ÚLTIM DIMARTS DE MES IMPAR, PLENARI ORDINARI A GATA. EL PLE ES POSICIONA EN CONTRA DEL PARC EÒLIC AL TERME GATER

HUI DIA 30, ÚLTIM DIMARTS DE MES IMPAR, PLENARI ORDINARI A GATA. EL PLE ES POSICIONA EN CONTRA DEL PARC EÒLIC AL TERME GATER

Hui, penúltim dia del mes de març, i per ser últim dimarts de mes impar, hi haurà sessió plenària a Gata a a partir de les 20 hores. Serà presencial al saló d’actes però també s’admet per la situació del COVID19 telemàticament per part dels regidors/es.

Al plenari es donarà compte del Pla anual de control financer de l’exercici 2020. Es nomenarà el representant de la Corporació en la Xarxa Esportiva de la Marina Alta de la Mancomunitat de la Marina Alta (MACMA). També es tractarà l’aprovació dels representants davant la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta (MASSMA).

Al ple es procedirà a l’aprovació provisional del Pressupost i plantilla i RLT del personal del present exercici 2021 10. En el punt 11 es tractarà l’aprovació provisional de la derogació de la Taxa per prestació del servei de concessió de llicències d’obertura d’establiments.

El plenari aprovarà una moció conjunta dels tres grups, del posicionament contrari a la instal·lació del Parc Eòlic al terme municipal de Gata. Una altra moció conjunta sobre el 8 de març 2021 i una altra sobre el suport i inclusió del voluntariat de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana en el Pla de vacunació front a la Covid19.

FONT: Ajuntament de Gata, Orde del dia plenari 30-3-2021.

 

0 comentarios