Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19GATA: SENSE CONTAGIS NI ACTIUS, NI INCIDÈNCIA. A ZERO DES DE FA UNA SETMANA. MALGRAT AIXÒ, SEGUIM ALERTA, NO HO DESBARATEM TOT

COVID19GATA: SENSE CONTAGIS NI ACTIUS, NI INCIDÈNCIA. A ZERO DES DE FA UNA SETMANA. MALGRAT AIXÒ, SEGUIM ALERTA, NO HO DESBARATEM TOT

Hui dimarts 23 de març toca coneixer les xifres de la monitorització de la situació del COVID19 que dona la Conselleria de Sanitat. Als municipis vegem que Gata es manté tot igual. 291 acumulats i sense contagis, ni actius, ni incidència, segueix marcant-se les tres defunciones.

A zero estem des de la publicació del dia 16 de març i esperem seguir aixina. Malgrat això, seguim alerta, no ho desbaratem tot el que tant ha costat. Han tingut que passar quasi set mesos amb casos actius a Gata, des del primer dia 25 d’agost de 2020 fins el 16 de març de 2021.

MESURES SANITÀRIES RESTRICTIVES

Recordeu que des de dilluns 15, el Govern valencià ha posat en marxa noves mesures. Així i tot caldrà seguir molt alerta i no tornar cap enrere. Extremem sempre les precaucions. Les noves mesures s’allargaran fins el 12 d’abril i això que estem millor. A la comarca el factor positiu sols 9 contagis (divendres 19 eren 12), el negatiu 4 morts més.

RECORDEM: GATA FA UN ANY I EL JOC DEL CONFINAMENT

El 20 de març de fa un any, començava aquell joc de la història de Gata que em vaig muntar per tal de passar millor el confinament a casa. Si recordeu eren qüestions sobre el poble, els seus monuments, la seua gent, les seues coses. Les preguntes van anar publicant-se del 20 de març fins el 7 d’abril que va prendre el relleu l’especial 10 aniversari amb convidats especials. però d’això ja parlarem un altre dia.

FONTS: Captura de pantalla, situació de la monitorització per a la COVID10 de Gata, Conselleria de Sanitat, dia 23-3-2021.

0 comentarios