Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19GATA: CAP CONTAGI, CAP PERSONA ACTIVA I CAP INCIDÈNCIA. NO HO TENÍEM DES DEL PRIMER CAS AQUELL 25-8-2020. SEGUIM AMB LES MESURES SANITÀRIES RESTRICTIVES DES DE DILLUNS 15

COVID19GATA: CAP CONTAGI, CAP PERSONA ACTIVA I CAP INCIDÈNCIA. NO HO TENÍEM DES DEL PRIMER CAS AQUELL 25-8-2020. SEGUIM AMB LES MESURES SANITÀRIES RESTRICTIVES DES DE DILLUNS 15

Dimarts 16 de març i són molt bones les notícies que ens donen les xifres de la monitorització de la situació del COVID19 (Conselleria de Sanitat) per a Gata. Ja no tenim cap contagi, cap actiu ja que el que hi havia divendres s’ha donat d’alta. Per tant, la incidència és de 00,00 per cent mil habitants per a Gata. Ahí estan els 291 contagis totals des de finals d’agost i les 2 defuncions.

Han tingut que passar quasi set mesos amb casos actius a Gata, des del primer dia 25 d’agost de 2020. Hui estem a zero i esperem no es desabarate la cosa.

RECORDEM AQUELL PRIMER CAS DE COVID19 DEL 25-8-2020, PUNXEU ACÍ.

MESURES SANITÀRIES RECTRICTIVES

Recordeu que des de dilluns 15, el Govern valencià ha posat en marxa noves mesures. Així i tot caldrà seguir molt alerta i no tornar cap enrere. Extremem sempre les precaucions. 

Les noves mesures s’allargaran fins al 12 d’abril i afecten principalment als següents sectors:

Hostaleria i restauració (terrasses al 100% i interior un terç), però encara tancant a les 18 hores; instal·lacions esportives i piscines, oci educatiu, cerimònies, espai públic i domicilis, comerç (tancant a les 20 hores), perimetració, continua estant tancada la Comunitat Valenciana i limitacions nocturnes (el toc de queda és a les 22 hores).
Ara cal ser molt prudents, cuidar-nos i cuidar, que venen dies festius al pont de Sant Josep i Setmana Santa i Pasqua. No perdam el trellat.
FONTS: Captura de pantalla, situació de la monitorització per a la COVID10 de Gata, Conselleria de Sanitat, dia 16-3-2021.

0 comentarios