Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19GATA: CAP CONTAGI, SOLS RESTA 1 PERSONA ACTIVA. 1 ALTA. MOLT BAIXA LA INCIDÈNCIA: 16,53. A PARTIR DE DILLUNS 15, NOVES MESURES. JUST HUI, UN ANY DE LA PRIMERA NOTÍCIA DE LA PANDÈMIA AL BLOG

COVID19GATA: CAP CONTAGI, SOLS RESTA 1 PERSONA ACTIVA. 1 ALTA. MOLT BAIXA LA INCIDÈNCIA: 16,53. A PARTIR DE DILLUNS 15, NOVES MESURES. JUST HUI, UN ANY DE LA PRIMERA NOTÍCIA DE LA PANDÈMIA AL BLOG

Hui divendres dia 12 de març continuem amb bones notícies respecte a la COVID-19, Gata no enregistra contagis. Sols resta 1 actiu, ja que s’ha donat 1 alta, segons les xifres de la monitorització de la situació del COVID19 per a Gata, que dona la Conselleria de Sanitat cada dimarts i cada divendres per als municipis i tots els dies menys diumenge per al conjunt de la Comunitat Valenciana. La incidència segueix a la baixa i entrem a la "normalitat" i està en 16,53 casos per cent mil habitants per a Gata i segueixen les 2 defuncions.

NOVES MESURES A PARTIR DEL DIA 15

A partir de dilluns 15, el Govern valencià anuncia noves mesures. Així i tot caldrà seguir molt alerta i no tornar cap enrere. Extremem sempre les precaucions. 

Les noves mesures s’allargaran fins al 12 d’abril i afecten principalment als següents sectors:

Hostaleria i restauració (terrasses al 100% i interior un terç), instal·lacions esportives i piscines, oci educatiu, cerimònies, espai públic i domicilis, comerç, perimetració i limitacions nocturnes (mireu el quadre).
UN ANY D’INFORMACIÓ COVID19 AL BLOG

Just hui dia 12 fa un any que publicava al blog la primera notícia de la COVID19. Ja al titular s’explicava la situació: "Efectes de la crisi sanitària del coronavirus a Gata: suspesa la Volta Popular (era el 15); el Dia Junior comarcal (era el 22) i els partits de futbol (dos jornades)". Comunicat oficial de l’Ajuntament. PODEU TORNAR A RELLEGIR-HO PUNXANT ACÍ. El primer infectat pel COVID a Gata apareixeria 5 mesos i 13 dies després, el 25 d’agost de 2020.

FONTS: Captura de pantalla, situació de la monitorització per a la COVID10 de Gata, Conselleria de Sanitat, dia 12-3-2021. // Mesures noves a partir de 15/3, G.V.

0 comentarios