Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: MILLORA LA SITUACIÓ. VAN BAIXANT ELS ACTIUS. HUI (12-2) SOLS 7 CASOS MÉS I 29 ACTIUS. ES DONEN 13 ALTES I BAIXA LA INCIDÈNCIA A 479,42. PERÒ NO HI HA QUE BAIXAR LA GUÀRDIA

GATA, COVID19: MILLORA LA SITUACIÓ. VAN BAIXANT ELS ACTIUS. HUI (12-2) SOLS 7 CASOS MÉS I 29 ACTIUS. ES DONEN 13 ALTES I BAIXA LA INCIDÈNCIA A 479,42. PERÒ NO HI HA QUE BAIXAR LA GUÀRDIA

Segueix a la baixa la situació de l’enfermetat del COVID19 a Gata. Sols 7 casos més i 29 actius. Els casos totals a Gata des del prinicipi de la pandèmia són 282. Divendres pàssat hi havia 54, dimarts 35 i hui ja 29. Altes, en conte 13. Va baixant i millora la situació, la incidència ja està per baix del doble de risc alt i la xifra és de 479,42 casos per cent mil habitants per a Gata. De defuncions, les xifres oficials segueixen marcant dos.

Per a veure una situació pareguda de 29 casos actius tenim que anar   . Va bé i deguem extremar sempre precaucions ara que estem en el bon camí.

RECORDEM QUE EL GOVERN VALENCIÀ PRORROGA LES MESURES RESTRICTIVES VIGENTS FINS EL PRIMER DE MARÇ, AL MENYS.

Convivents a cases, 2 persones, Perimetracions, Tancament hostaleria, Comerç fins a les 18 h, Limitacions nocturnes, Tancament instal·lacions esportives.

Destaquem el que ens recomanen des del nostre ajuntament. Diu així: "Les dades d’incidència de la Covid-19 segueixen la tendència a la baixa al nostre municipi, segons l’actualització realitzada hui, divendres 12 de febrer, per La Conselleria de Sanitat , encara que segueixen sent de risc"

L’Ajuntament de Gata de Gorgos segueix també amb les mesures adicionals fins a nou avís: Tancament de parcs infantils. / Reforç en la neteja de carrers i mobiliari urbà. / Les classes de les escoles municipals de música i esports es realitzaran on line o es suspenen. / Se suspenen tots els esdeveniments públics fins a nou avís. / L’Ajuntament prioritza l’atenció telefònica i telemàtica per seu electrònica.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (12-2-2021).  // Informació Ajuntament Gata.

0 comentarios