Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI (17 HORES) LA MÀGIA DELS REIS PERMETRÀ VEURE EL MISTERI DE GATA. EL COVID19 ANUL·LA L'ESCENIFICACIÓ, PERÒ SI QUE VINDRAN ELS REIS A SALUDAR ALS XIQUETS I XIQUETES

HUI (17 HORES) LA MÀGIA DELS REIS PERMETRÀ VEURE EL MISTERI DE GATA. EL COVID19 ANUL·LA L'ESCENIFICACIÓ, PERÒ SI QUE VINDRAN ELS REIS A SALUDAR ALS XIQUETS I XIQUETES

Té que parlar la història, ja que el present no ho pot fer de manera normal. Tenim que mirar cap enrere i recrear-nos en les representacions i escenificacions del MISTERI DE REIS A GATA, que enguany a causa del COVID19 ha quedat, com és lògic anul·lat.

LA MÀGIA DE LA TECNOLOGIA ENS PORTARÀ EL MISTERI DE REIS A CASA

A partir de les 17 hores reviurem tota l’escenificació del Misteri de Reis. Ací teniu el comunicat de l’Ajuntament de Gata:
 
"La pandèmia ha fet impossible que enguany gaudirem de la representació del Misteri de Reis Mags de Gata, una festa tan significativa i màgica per al nostre poble. Aquesta vesprada volem reviure aquesta màgica nit amb una completa programació:

17 h. Representació del Misteri de Reis de Gata a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Gata.

18:30 h. Recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar per tots els carrers del poble . *

20 h. Adoració del Jesuset i acomiadament dels tres reis del nostre poble: podreu veure les imatges a través de la pàgina de facebook de l’Ajuntament de Gata.

VISITA REIAL A GATA

Segueix dient l’Ajuntament:

"A partir de les 18:30 hores els Reis Mags de l’Orient iniciaran el recorregut per tots els carrers de poble per saludar a xiquets i xiquetes.
Els reis passaran per tots els carrers indicats en el llistat i els podreu veure des dels balcons o portes de les vostres cases.
Per seguretat de tots, preguem que eviteu les concentracions de gent i mantingueu la distància de seguretat.
La comitiva reial no es detindrà per a realitzar fotografies i evitar així contactes personals.
Com ja sabeu, enguany el tradicional repartiment de paquets no s’ha pogut realitzar però de segur que la màgia dels tres Reis aconsegueix arribar fins les vostres cases per portar els regals desitjats."

El recorregut el posen en una relació de 58 carrers i places del poble.

SENTIR GATER HUI

Finalment, vos deixe unes paraules molt boniques, que resumixen el sentir
de molt agent gatera hui. Les ha posades al facebook Vero Vives, la meua filla:

"Emoció i il.lusió per veure els videos i els reis passar pels carrers!. Gràcies als que ho fan possible per fer que aquest malson siga menys malson! Ara toca cuidar-nos...i amb l’esperança de que l’any que ve pugam veure-ho!. Que la màgia dels reis mags avui ens inunde més que mai !!"

LA PREMSA HO DONA A CONÉIXER

L’Agència de Notícies de l’Arquebisbat dona a conéixer l’alternativa d’enguany en un extens article que titula: "Gata de Gorgos representa la adoración del “Misteri de Reis” en el interior de la parroquia y a puerta cerrada" i al subtítol: "Este miércoles, día de Reyes, se publicará el vídeo de la inédita representación en las redes sociales del Ayuntamiento". Si voleu llegir tot el text, PUNXEU ACÍ

El mateix text, també el podeu llegir en valencià en el digital Marina Plaza, que publica hui la notícia amb el titula: "La parròquia de Gata acull a porta tancada part del Misteri de Reis" i al subtítol: "Demà, dia de Reis, es publicarà el vídeo de la inèdita representació en les xarxes socials de l’ajuntament". PUNXEU ACÍ.

MÚSICA PER A REBRE ELS MAGS D'ORIENT:

Des del grup de facebook "Misteri de Reis" fan un avís a la citadania:
ATENCIÓ: Agraïm la bona voluntat d'ambientar l'arribada de SSMM per part de la població però s'està convocant per xarxes socials fer sonar la música de O Fortuna quan en realitat aquesta pertany a l'entrada del Rei Herodes a la seua arribada a palau. La música que acompanyarà Els Reis Mags a la seua arribada a Gata de Gorgos serà el AL·LELUIA. Feu-ho arribar a quanta gent siga possible. Gràcies i Feliç dia de Reis".
Aixina ho fem saber.

FONTS: Informació Ajuntament. AVAN Notícies article. digital Marina Plaza, 5-1-2021. // Fotos Droneamos per a l’Ajuntament de Gata.

0 comentarios