CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL XABIER-GATER IGNACIO CARDONA TORRES GUANYA LA VI TRES TOSSALS DE GATA. Foto Tere Arabí.

Diumenge dia 29 de novembre es va celebrar la VIena carrera Tres Tossals a Gata, valedera per al Circuit Trail Marina 2021. amb un recorregut per muntanya de 20 kilòmetres. Van participar un total de 259 entre corredors i corredores. El primer classificat va ser el xabier-gater IGNACIO CARDONA TORRES (pare xabier i mare gatera), veterà del Club Atletisme Xàbia, que va fer un temps de 1 hora, 41 minuts i 41 segons. Dos séniors van ser segon i tercer. 2n: Adrian Ivars Ivars del club Kamikazes Gang (01:43:54) i Carlos Vidal Gomis del C.A. Ontinyent (01:45:15).

La primera dona en entrar a meta va ser María Fuentes Olcina, sénior, que va fer trettzena a la general amb un temps de 1 hora, 54 minuts i 30 segons. La segona classificada en fèmines va ser la gatera ROSA LARA FELIU amb un temps de 1 hora, 59 minuts i 26 segons. Aida Pérez Moncho va ser la tercera dona.

Dels corredors locals va ser JUANAN MAS LEYDA el primer (lloc 12 de la general) amb un temps de 1 hora, 54 minuts i 4 segons. El 17 arribava, segon local, arribava FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (01:55:53), seguit del també gater JAIRO SOLER SALVÁ (01:56:30).

Éxit d’organització (GEG) i participació amb totes les mesures sanitàries pertinents al temps que vivim.

COMUNICAT DEL G.E.G.

El grup organitzador feia després de la carrera el següent comunicat:
"Des del GEG estem molt contents per la bona acollida amb què el poble de Gata va rebre celebració de la VI cursa Tres Tossals que es va disputar el diumenge.
A més, volem donar les gràcies pel suport que ens han donat a l’Ajuntament, a la Regidoria d’Esports, a Protecció Civil i a la Policia Municipal.
També hem de reconéixer l’esforç de les empreses i del xicotet comerç que col·labora cada any i que enguany, tot i estar passant per uns moments difícils, ens han donat una vegada més el seu recolzament.
A tots els voluntaris que ens vau ajudar, vos diem moltes gràcies, perquè sense vosaltres la cursa no hauria sigut possible.
I com no, hem d’agrair a tots els corredors i corredores la seu participació en la mitja marató. I especialment cal que felicitem els corredors i corredores locals que hi han tingut una actuació molt destacada. Provisionalment les corredores del GEG s’han posat les primeres de la classificació per equips al circuit Trail de la Marina.
GRÀCIES A TOTS DE PART DEL GEG.
Hem de comunicar-vos que tota la gent que va vindre a participar en la cursa va quedar molt contenta, tant pel nou recorregut que transcorre íntegrament per la muntanya del nostre terme, com per l’organització i el recolzament de la gent del poble. Tot açò ens dona forces i ànims per a pensar en la pròxima edició.
MOLTA SALUT I MUNTANYA. FINS A L’ANY QUE VE."

FONTS: Fotos Tere Arabí Arabí, pujades al seu facebook. A una d’elles es veu al campió de la carrera, Ignasi Cardona Torres.