Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: EMPITJOREM. 6 CASOS MÉS. SÓN 9 ELS ACTIUS I LA INCIDÈNCIA TORNA A PUJAR

GATA, COVID19: EMPITJOREM. 6 CASOS MÉS. SÓN 9 ELS ACTIUS I LA INCIDÈNCIA TORNA A PUJAR

Si en l’últim post deia "Tot millor en Gata" pel que respecta al COVID19, ara no es pot dir el mateix. Un total de 6 casos més s’han donat aquest cap de setmana passat. Hui tenim al poble 9 casos actius. Dels 4 que hi havia en lña suma anterior si sumem 6 són 10, per tant un va ser donat d’alta. Aixina ho marca la monitorització de la situació a la Comunitat Valenciana, que actualitza dia a dia la Conselleria de Sanitat, GV, i que registra hui dimarts primer de desembre un total de 45 casos acumulats des de l’inici de la pandèmia.

Cal dir que l’augment de casos junts és el major en nombre de tota la pandèmia: 6 casos hui dia 1 de desembre. 5 casos es van donar al rebrot del 25 de setembre.

Si també deia amb l’anterior escrit que havia baixat molt la incidència acumulada de PCR+de 14 dies, ara ha tornat a pujar i considerable situant-se en 148,78 casos per 100.000 habitants.

Tenim que seguir alerta, més alerta, cuidant, cuidant-nos, controlant-nos. A la comarca tampoc són massa bones les informacions i s’han sumat 44 amb un decés a Calp. Esperem que millore tot, tenim necessitat.

FONTS: Informació i foto, estadística monitorització coronavirus G.V., dia 1-12-2020.

0 comentarios