EL GIMNASTA GATER SÉNIOR SERGI BUIGUES VIVES, PUJA DUES VEGADES AL PÒDIUM I FA QUART D'ESPANYA AL CAMPIONAT CELEBRAT A VALÈNCIA

(ACÍ TENIU EL VÍDEO, QUE HA FACILITAT L'AJUNTAMENT, DE L'ACTUACIÓ DE SERGI, Laligasportv, PUNXEU)

El gimnasta gater SERGI BUIGUES VIVES, que competia amb l’equip de GR Alicante-La Mancha, va participar despúsahir diumenge en el campionat d’Espanya masculí, que es va celebrar a València. Buigues estrenava categoria, la sénior i va ser per a ell i les seues preparadores una jornada intensa i plena d’emocions. Malgrat l’any tan difícil que s’ha viscut a causa de la pandèmia i el confinament que no va deixar execitar-se i preparar-se com calia, va aconseguir molts bons resultats ahir.

La sorpresa la va posar Sergi, que tan sols tres anys practicant gimnasia rítmica i ja està conseguint metes impressionants. Ahir va fer dos pòdiums, al ser tercer en dos aparells, cinta i cèrcol ("aro"). Va ser seté classificat en pilota i es va posar el quart d’Espanya a la general. Grans èxits en tan poc temps, que poden continuar.

Del 15 al 22 de novembre se celebra en el Centre Nacional Colonial Sport, de Alfafar (València) el Campionato d’Espanya individual masculí, Copa d’Espanya masculina, Campionat Nacional Base individual, Copa Base de conjunts i 2ª Fase de la Lliga Iberdrola. La competició va ser retransmitida en la seua totalitat a través de Laligasportstv.

Al ranking general del Campionat d’Espanya, SERGI BUIGUES va ser 4rt amb 38.850 punts, 11.950 els va aconseguir al 7é lloc de pilota, 14.300 en cèrcol ("aro") i 12.600 en cintes, pujant com a tercer a aquestes dos últimes competicions.

També la felicitació a la bona actuació de Sergi arribava aquesta matí de part de l'Ajuntament: "Des de l'Ajuntament de Gata no podem deixar de felicitar el gimnasta gater Sergi Buigues que participava per primera vegada en la categoria sènior del Campionat d'Espanya masculí que se celebrava del 13 al 15 de novembre a València. I pels bons resultats obtinguts: 3r en cinta, 3r en aro i 4t en la general. Enhorabona, Sergi!"

FONTS: classificacions Real Federació Espanyola de Gimnàstica Rítmica. // Fotos facebook RFEGR.