EL DERBI SE L'EMPORTA EL GORGOS, 1-3 A BENISSA. ELS GATERS SÓN LÍDERS (Vídeo del partit, UD Benissa)

(TENIM LA SORT HUI DE PODER VISIONAR PEL FACEBOOK TOT EL PARTIT, JA QUE LA UD BENISSA EL VA GRAVAR EN STREAMING. PUNXEU ACÍ

Ahir per la vesprada el Gorgos C.F. va afiançar el seu liderat al batre a un rival comarcal i veí, la U.D. Benissa. Els gaters van guanyar 1 a 3 al camp de la Costa de Benissa.

Molt prompte marcava el 0-1 (minut 4) Jorge González. de falta directa des de fora àrea molt ben tirada. Es mantenia així el resultat fins el minut 29 que empata el Benissa. En els últims deu minuts desfeia l’empat el Gorgos emportant-se el partit cap a Gata. Els gols els van marcar Joan Lara al minut 81 i Axel, màxim realitzador, al 89.

Ara, a falta de saber el resultat a Oliva, el Gorgos es mantén líder en solitari amb 12 punts. Dels 5 partits disputats, 4 els ha guanyat i un perdut, cap empat. Té 11 gols a favor i 6 en contra. El próxim partit serà a casa al camp Les Costeres. Jugarà contra el Ciutat d’Alzira Futbol Base.

FONT: Foto captura del vídeo del partit (UD Benissa).