EL CICLISTA GATER ALEVÍ, MARC MONCHO SIGNES, GUANYADOR DEL TROFEU DIPUTACIÓ ESCOLES DE CICLISME (categoria aleví de segon any)

El jove ciclista aleví MARC MONCHO SIGNES va obtindre el primer lloc de la classificació de alevins de segon any, del XXXII Trofeu Diputació d'Alacant "Escoles de ciclisme", donant una lliçó de fer una bona carrera, com en ell és habitual. Junt amb Marc també va correr un altre gater, IKER OLIVER RIBES, que va entrar al lloc 8 de la mateixa categoria. Tres llocs abans va arribar a meta el xabier d'ascendència gatera per part de mare, JOAN BUIGUES PINEDA.

Tots tres corren per l'Escola de Ciclisme de Xàbia. La ciutat d'Alacant va acollir les proves aquest diumenge 20 de septiembre. Més de 120 joves, entre xiquets i xiquetes de la província entre 8 i 14 anys van participar a l'atípica carrera, amb l'objectiu de motivar als corredors després d'una difícil temporada marcada per la pandèmia del COVID-19.

La prova tenia un recorregut urbà de 1.100 metres, que començava a les portes del Palau Provincial i continuava direcció RENFE. Des d'allí, els corredors prenien de nou l' Avinguda de l'Estació cap a la Plaça dels Luceros. El trajecte continuava per General Marvá, en direcció a l'encreuament amb Benito Pérez Galdós, per a tornar a baixar per eixa via fins arribar a la Diputació d'Alacant.

El Trofeu Diputació "Escoles de Ciclisme", arribava a la seua XXXII edició, organitzat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i amb la col·laboració de la institució alacantina. Les secciones que van participar en l'activitat esportiva ciclista van ser: promeses (fins a 8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys -ací va guanyar el gater Marc) i infantils (13 i 14 anys).

FONT: Informació i fotos Mari Moncho Mulet i Diputació Provincial d'Alacant.