Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...GATA, COM EL POBLE MÉS POBLAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA SENSE COVID-19

LA PREMSA PARLA DE...GATA, COM EL POBLE MÉS POBLAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA SENSE COVID-19

Ho podem llegir hui dilluns dia 3 d’agost a un article que publica el diari Levante-EMV, en base a les dades donades per Sanitat (GV) el passat 30 de juliol. Si voleu llegir-lo tot PUNXEU ACÍ. Posa a GATA DE GORGOS com al poble amb més habitants dels 175 pobles que resistixen encara a tindre infectats o malalts pel COVID-19.

Titula el diari valencià: MAPA. Poco poblados y de interior: los 175 municipios valencianos inmunes al virus". I subtitula: "Entre todos representan el 1,68% del censo de la Comunitat Valenciana. El más habitado es Gata de Gorgos, con 6.049 habitantes (cens de 2019).

Seguix dient l’article que dels 542 pobles que composen la Comunitat Valenciana, eixos 175, entre els que es troba Gata, representen a més del 32 % dels municipis valencians, però en població són quasi el 1,7 % del total autonòmic. Segons el cens de 2019, entre tots ells sumen 84.245 persones, Potser que l’escasa densitat de població siga una de les claus.

Malgrat aquesta informació i aquestes dades, si que hi ha algun gater i gatera que han patit el COVID-19, però pel que es veu no ha estat contabilitzat al poble d'on són nadius. 

Esperem que tot continue igual i que GATA i els seus habitants siguem tots responsables i cuidadosos davant el virus contagiós del COVID-19.

FONT: Foto vista Gata, Wikimedia Commons (Internet).

 

0 comentarios