EL GORGOS GOLEJA AL JONENSE (5-1). A la classificació és nové. Perd el juvenil i empaten cadet i infantil

EL GORGOS GOLEJA AL JONENSE  (5-1). A la classificació és nové. Perd el juvenil i empaten cadet i infantil

L’última jornada de futbol va ser molt bona per al primer equip del GORGOS C.F. que va conseguir la primera victòria de la temporada i de golejada. Al camp de Les Costeres va golejar per un contundent 5 a 1. Marcava al 21 per als gaters Cristopher (1-0). Al minut marcava Miguel per al Jonense (1-1). Amb taules al marcador arribaven al descans. A la segona part marcaven Toni León (66, 2-1), Raúl (71, 3-1), Iván Caselles (84, 4-1) i Lucas León (89, 5-1). Dels 5 partits jugats, el Gorgos té 6 punts: 1 partit guanyat, 3 empats i derrota. 9 gols a favor i 6 en contra. Està a la novena posició. Diumenge dia 20 jugarà a Novelda la sisena jornada a les 17 hores.

JUVENIL, 1-0 PERD A CALP

Pel que fa a l’equip juvenil de Gorgos, caïa a Calp per la mínima 1-0 i també és nové com el primer equip Té 4 punts dels 3 partits disputats: 1 victòria, 1 empat i una derrota. 3 gols a favor i 3 en contra. Dissabte a les 16 hores al camp Les Costeres jugarà la quarta jornada front al C.U.E. Gandia A.

EMPATS PER ALS CADETS I ELS INFANTILS

Per la seua part, el Gorgos cadet va empatar a dos gols a La Nucía. Conseguien les dianes Álvaro i Antonio. De tres jornades, el Gorgos ha jugat 2. Té 1 punt i està a la dotzena posició. Cap partit guanyat, 1 empat i 1 derrota. 4 gols a favor per 7 en contra.
El Gorgos infantil comença fort i amb golejades. A la classificació és cinqué amb 7 punts. De tres partits jugats dels 4 que es porten, 2 els ha guanyat, 1 empatat i té la xifra abultada de 26 gols a favor per cap en contra. A la segona jornada, guanyava al Pego per 17-0 i a la tercera 0-9 a La Nucía. El següent partit del infantil és contra el Altea i es jugarà dissabte 19 a les 10:45 hores.

ALEVINS DE PRIMER ANY COMENCEN LA TEMPORADA

El partit de la primera jornada el jugarà l’equip aleví dimarts que ve dia 22 a les 18 hores al camp de Les Costeres contra el Pedreguer. Abans jugarà el partit de la jornada segona a Calp dissabte dia 19 a les 11 del matí. No ha estrenat marcador ni partits.

FONTS: Resultats i classificacions FFCV / Foto, Gorgos C.F. primer equip.