Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA CELEBRA EL 9 D’OCTUBRE. ESTELLÉS I CARME MIQUEL HOMENATJATS. LA BIBLIOTECA PORTARÀ EL NOM DE LA MESTRA I ESCRIPTORA TAN VINCULADA AL POBLE

GATA CELEBRA EL 9 D’OCTUBRE. ESTELLÉS I CARME MIQUEL HOMENATJATS. LA BIBLIOTECA PORTARÀ EL NOM DE LA MESTRA I ESCRIPTORA TAN VINCULADA AL POBLE

L’Ajuntament de Gata de Gorgos commemora demà dia 8 i dimecres la festivitat del 9 d’Octubre amb diversos actes culturals i institucionals.

Enguany, com a novetat, demà dimarts 8 d’octubre se celebrarà la Festa Estellés amb sopar popular a càrrec de la comissió 2020 que oferirà menú de la terra i que comptarà amb l’actuació "Estellés, de mà en mà" de Francesc Anyó i Borja Penalba.

Dimecres 9 d’Octubre, a les 11 hores, se celebrarà un acte institucional a l’Ajuntament de Gata on també es lliurarà la II Beca Matemàtic Vicent Caselles Costa al millor expedient acadèmic en batxillerat científic de la localitat. Seguidament, acompanyats per la música de la Colla de dolçaines i tabals El Montgó de Gata, es realitzarà un homenatge a l’escriptora Carme Miquel a la Biblioteca Municipal de Gata que, a partir d’ara, portará el seu nom.

Carme Miquel i Diego, escriptora i mestra compromesa amb la llengua i la nostra terra, que va morir el passat mes de juny, sempre ha estat vinculada a Gata. Per aquest motiu, es va crear una comissió de treball on estaven representats tots els grups municipals on es va acordar nomenar la Biblioteca Pública Municipal Carme Miquel.

FONT: Cartell anunciador actes 9 d’Octubre, Gata.

0 comentarios