Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TROMBA D'AIGUA I FORTA TORMENTA. HUI JA ES RECULLEN 108 LITRES. CAMINS TALLATS

TROMBA D'AIGUA I FORTA TORMENTA. HUI JA ES RECULLEN 108 LITRES. CAMINS TALLATS

Gata acumula ja sols hui 108 litres de pluja (20,43 hores). (Estació Ajuntament Gata, Inforatge) 136 en total de divendres a hui. La forta tromba d’aigua que ha començat a mitja vesprada i que ha anat acompanyada de fort aparell elèctric i que encara continua però amb menys força, ha fet que anara pujant pràcticament a litre per minut. L’aigua del riu acaba de botar ara la presa. Abans sols era l’aigua de l’escorrentia el que pareixia que "havia vingut el riu". En poc temps. S’ha embassat i de quina manera el pas soterrani de l’Avinguda cap a les Sorts. Un cotxe blanc ha quedat atrapat dins l’aigua, com es mostra a la fotografia. Esperem que haja pogut eixir bé.

Com deien des de la Gelateria Ca el Tramusser: "Bones pasqües!!!!!!! per dir algo......Qui ens anava a dir que el diumenge de pasqua voriem vindre el riu." Des de març de 2017 que no veiem passar l’aigua pel llit del riu.

Protecció Civil de Gata, al igual que companys d’altres pobles, així com Policies locals vigilen el llit del riu. Tota la comarca ha estat molt afectada per la forta tormenta. A Jesús Pobre ja superaven també els 100 litres.

** AVÍS DE PROTECCIÓ CIVIL: "La zona Senies i La Rana està totalment tallada al trànsit. 
DEMANEM EVITAR TRANSITAR PER LA ZONA". Mireu el vídeo: PUNXEU.

FONTS: Pluja, Inforatge. Fotos portada riu Gelateria Ca el Tramusser i Anto Vives; foto pas facebook.

0 comentarios