Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MALESTAR I INDIGNACIÓ: VEÏNS AFECTATS DE LA CTRA. GATA-XÀBIA EN DESACORD AMB LA DOBLE RATLLA CONTÍNUA

MALESTAR I INDIGNACIÓ: VEÏNS AFECTATS DE LA CTRA. GATA-XÀBIA EN DESACORD AMB LA DOBLE RATLLA CONTÍNUA

Fins dilluns tot era normal. De dilluns a hui divendres s’ha disparat el malestar, la indignació del veïnat, en la seua gran majoria de gaters, que es veuen perjudicats per les dues ratlles contínues que estan posant-se des de la rotonda dels Cuadros, en terme de Gata, passant per la rotonda de la Rana, fins al terme de Xàbia. El veïnat ha vist que no pot creuar cap a les cases de camp (hi ha molt de caserio dispers a la partida Julians) ni cap als camins, alguns tan frequentat com el dels Garrofers del Pas o l’assegador Camí Vell de Xàbia a Gata. La carretera pertany a Conselleria i ha ordenat aquesta "obra" tan polèmica, per a controlar la velocitat en una carretera tan transitada, ja que per mig de senyals i radars no s’està conseguint minorar la velocitat de molts conductors. Però, això ha fet que ixquen perjudicats els veïns amb cases de camp i terres de Julians i Valls, principalment.

Anit, molts veïns es van reunir per presentar un informe conjunt amb firmes, que presentaran als ajuntaments de Gata i Xàbia. Comentaven en el seu escrit que anaven a movilitzar-se en contra d’aquesta mesura, "l’acció de Conselleria de pintar una doble ratlla continua, abans de fer rotondes necessàries, cosa que impossibilita l’accés a la part esquerra de la carretera". L’escrit seguix dient que "no sols afecta als de Gata (veÏns), sino també als de Xàbia i resta de la comarca, que a la força tindran que anar a canviar de sentit de la marxa a les rotondes de El Paso i de la Rana, que en moltes ocassions serà a més de 5 kms."

En el comunicat facilitat als que vos escriu i també als diaris de la comarca, que ja alguns han publicat la informació, demanen "a tots els veïns que s’unisquen per fer front a aquesta injustícia". Per el moment es recolliran signatures ("firmes") i acaba dient l’escrit "no es descarten movilitzacions en la carretera".

LA PREMSA JA ES FA RESSÓ DEL TEMA

Ben prompte publicava el diari digital Marina Plaza la informació. Titulava: "Hasta 12 km en coche para poder entrar en casa: indignación entre los vecinos de la carretera Xàbia-Gata". Als subtítols: "La doble línea continua de 6 kilómetros que va desde la rotonda de La Rana hasta la de El Paso ha desatado el enfado de los residentes, que amenazan con acciones como cortar la carretera si no se paraliza" i "Se ha proyectado una nueva rotonda, pero podría tardar años en estar terminada". Podeu llegir tot l’article, PUNXANT ACÍ.

Per la seua part, el diari on line Jávea.com també informava del fet. Titulava: "Polémica: Señalizan la carretera Xàbia-Gata de Gorgos con doble línea continua". Ací teniu l’article, PUNXEU.

FONT: Publicacions de Marina Plaza i Jávea.com de hui divendres 25-1-2019.

0 comentarios