CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS ACABA 2018: CAUEN ELS MAJORS (2-1); GOLEJA EL JUVENIL (6-1); EMPATA EL CADET (2-2)

El primer equip del GORGOS CLUB DE FUTBOL acaba 2018 amb el partit perdut per la mínima i marcant primer. Contra el líder Altea va perdre 2-1. El gol el marcava al 33 David Molines, empatava l’Altea al 55 i a l’últim minut es desfeia el empat per als de la Marina Baixa. Ha baixat al 8é lloc amb 19 punts dels 14 partits jugats. 6 guanyats, 1 empat i 7 perduts. 22 gols a favor i 25 en contra.

El GORGOS JUVENIL va golejar a casa 6-1 al Ciutat de Benidorm i això que començava marcant el visitant al minut 4. Igualava el Gorgos per mig de Miguel Torres al 25. Raúl González desfeia l’empat al 43. A la segona part marcaven Luis Felipe, de nou Miguel Torres, i feia el segon doblet Axel Fernando. Boníssima classificació que amb un partit menys el Gorgos és segon amb 32 punts. De 13 partits, 10 els ha guanyat, 2 empatat i 1 perdut. 41 gols a favor i 9 en contra.

El GORGOS CADET no va poder guanyar a El Verger i el 2-2 el va portar al segon lloc. Julián Andrés empata per al Gorgos i Marcos feia el 1-2, però el Verger i de penalti empatava el partit. Es queden segons, però amb un partit menys. 29 punts de 11 partits. 9 guanyats, 2 empats. 52 gols a favor i 11 en contra.

El GORGOS INFANTIL perdia 2-4 contra el Ciutat de Xàtiva. Abdou i Nabil feien els gols gaters. Queden els penúltims al lloc 14é. 10 punts en els 12 partits: 3 victòries, 1 empat i 8 derrotes. 20 gols a favor i 34 en contra.

El GORGOS ALEVÍ perdia 2-8 contra La Nucía. Manu Blázquez feia el doblet per als gaters. També són penúltims, al lloc 15é. 3 punts de 11 partits jugats. 1 victòria. 15 gols a favor i 88 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ perdia 4-7 contra La Nucía. Vicent Torres en feia dos i Hugo i Lucas els altres dos. Està al lloc 11 amb 4 punts. De 9 partits, 1 guanyat, 1 empat i 7 perduts. 22 gols a favor i 52 en contra.

FONTS: Foto Gorgos juvenil, Gorgos CF. // Classificacions: FFCV.