Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MERCADET, TEATRE, AUDICIONS...COMENCEN ELS NADALS A GATA

MERCADET, TEATRE, AUDICIONS...COMENCEN ELS NADALS A GATA

Música, teatre i comerç són els protagonistes de la campanya viu el Nadal a Gata

Les activitats comencen dissabte 15 de desembre amb Mercat de Nadal. A partir de les 16:30 h la plaça Nova de Gata s’omplirà de parades i associacions on també hi haurà actuacions musicals, tallers per als menuts,... i la jornada es trancarà amb la visita del Pare Noel.

El teatre serà el protagonista de diumenge 16 de desembre de la mà de Tarannà Teatre que ens presenta F. El llibre de les cares, de Jovi Lozano Sesser, una obra apta per a públic juvenil i adult que va ser guanyadora del Premi de Teatre Breu en Valencià Evarist García 2017. L’entrada és gratuïta. Serà a les 19 hores al Casal de la Música. La representació està inclosa dins la campanya de Música i Teatre de la Diputació d’Alacant 2018.

L’Escola Municipal de Música també ofereix les audicions els dies 17, 19 i 20 de desembre a les 19:30 h al Casal de la Música on l’alumnat desitjarà unes bones festes a tothom a través de la seua música.

Divendres 21 de desembre, de matí, seran els escolars qui canten les seues nadales. I per la vesprada, a les 18 h.,  a la Biblioteca de Gata s’inaugurarà l’exposició de targetes de Nadal organitzat per la Biblioteca i l’Ampa del Ceip Santíssim Crist. Tots els participants rebran un detall nadalenc.

Dissabte 22 de desembre serà la Banda Unió Musical juntament amb la Banda Juvenil els protagonistes amb el concert de Nadal que oferiran a les 19:30h al Casal de la Música.

Continuant amb les actuacions musicals, diumenge 23 de desembre, a les 12:30h a l’Església, la Rondalla de l’Escola Municipal de Música de Gata i el Grup Serrillàs realitzaran una actuació conjunta.

A més a més, per a facilitar la conciliació familiar, des de l’Ampa del Ceip Santíssim Crist ofereixen un taller de Nadal per a aquestes vacances que es realitzarà de matí al centre escolar. Més informació : https://www.facebook.com/ampagatasc/

FONTS: Informació i cartell, Ajuntament de Gata.

0 comentarios