CONTINUEN ELS BONS RESULTATS DELS PRIMERS EQUIPS DEL GORGOS: guanyen majors i juvenils; empata el cadet

Els equips del GORGOS C.F. continuen fent bon futbol i amb bons resultats.

El primer equip va guanyar a casa al CD Polop per 2-0, amb gols de Raúl Torres (74) i David Molines (87) i són quarts amb 18 punts. De 10 partits, 6 són guanyats i 4 perduts. 18 gols a favor i 15 en contra.

Els juvenils van golejar a domicili: L’Alcúdia 0-Gorgos-8. Axel va fer un "póquer" amb gols als minuts 16, 50, 66 i 70. Ja porta 7 gols en el seu casiller particular. Al 32 va marcar Raúl González de penalti. Miguel Torres va marcar al 44, Iván Sivera al 86 i Matías Salvá al 87. És segon de la taula de classificació amb 19 punts els mateixos que té el líder Pego. De 8 partits, 6 són guanyats, 1 empat i 1 perdut. 25 gols a favor i 6 en contra.

Pel que fa al Gorgos cadet van recollir un empat a Calp, 1-1, però seguixen amb el liderat. El 0-1 el va marcar per al Gorgos Gaspar. Té 19 punts i El Verger està igualat a punts. De 7 partits, 6 guanyats i 1 empat. 29 gols a favor i 4 en contra.

El Gorgos infantil va caure a Silla 2-1. Nabil al minut 15 marcava el gol de l’empat però no podia guanyar. A la classificació del grup 5é de Primera Regional, el Gorgos es manté 7é amb 10 punts. De 7 partits jugats, 3 guanyats, 1 empat i 3 perduts. 14 gols a favor i 16 en contra.

El Gorgos aleví va perdre a casa, 4-2, contra la UD Benissa. Els gols gaters els marcaven Akram (minut 35, 2-1) i Borja Andrada (minut 55, 2-4). Baixa al lloc 14é amb sols 3 punts. De 5 partis, 1 és guanyat i 4 perduts. 8 gols a favor i 36 en contra. Esperem que millore.

El Gorgos benjamí si que va guanyar (6-3) contra la UD Benissa amb dos "hat-trick". Marcaven per al local: Vicent Torres al 10, 30 i 32, i Lucas Mulet al 14, 27 i 33. Millora la cassificació i és 11é amb els tres primers punts. De 4 partits, 1 guanyat i 3 perduts. 12 gols a favor i 23 en contra.

FONT: Fotos Gorgos CF. El Juvenil del 0-8 als vestidors.// Resultats i classificacions, FFCV.