PERD A RAFELCOFER EL GORGOS (4-3), DEBUTA EL JUVENIL ERIC MENGUAL

Una apretada derrota per al GORGOS, primer equip, que va caure a Rafelcofer per 4 a 3. A destacar en l’encontre el debut en Primera Regional del juvenil ERIC MENGUAL, que entrava al minut 73 sustituint a David. Els gols del Gorgos els van marcar al primer minut de joc Raul Torres, al 50 Jaume Devesa i al 87 Hicham Lahmami.

A falta de dues jornades, el Gorgos C.F. ja salvat en la categoria, està seté amb 40 punts. Dels 28 partits jugats, ha guanyat 12, ha empatat 4 i ha perdut 12. 45 gols a favor i 48 en contra.

També va caure l’equip del GORGOS JUVENIL a Simat per 3-1. Axel marcava al minut 89 el gol de l’equip gater. Encara resten vuit jornades i a la classificació és el 10 amb 35 punts. De 27 partits, 10 són victòries, 5 empats i 12 derrotes. 49 gols a favor i 52 en contra.

No jugava el GORGOS CADET que la pròxima setmana té que anar a Alacant. La classificació queda per al grup gater aixina: Lloc 15. 10 punts. De 25 partits, sols 3 guanyats, 3 empats i 21 derrotes. 32 gols a favor i 79 en contra.

Del GORGOS INFANTIL ja avançava la seua golejada i l’ascens matemàtic a Primera Regional.

Seguint amb el futbol 8, també caia el GORGOS ALEVÍ (primer any) per 6-2 a Ondara. Jareb i Akram marcaven els gols gaters. Són els colistes amb sols 4 punts. De 23 partits, 1 guanyat, 1 empatat i la resta perduts. 26 gols a favor i 206 en contra. Estem a tres partits del final. El GORGOS ALEVÍ (segon any) golejava 5-1 al Ondarense. Marcaven doblets Hugo i Joel, feia sols un gol Pablo. A la classificació són 6és amb 38 punts. De 23 partits, 12 guanyats, 2 empats i 9 perduts. 70 gols a favor i 55 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ també va guanyar i a domicilio, 1-3 a Ondara. Jordi Signes feia el triplet. A la taula de classificació són també 6és amb 30 punts. De 21 partits, 9 guanyats, 3 empats i 9 perduts. 56 gols a favor i 89 en contra.

FONTS: A la fotografia, el dia de la permanència del Gorgos CF. // classificacions, FFCV.