20180323143147-cartellfotoclub.jpg

Des de hui divendres 23 fins diumenge 25 se celebra a Gata el ja tradicional Ralli Fotogràfic, que arriba a la XIVena edició. La "festa de la fotografia", com la califiquen molts dels participants, està organitzada pel Fotoclub "Forat" i té el patrocini de Ale-Hop i l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

Destaquem algunes extractes de les bases: -Cada participant assistirà a l’acte provist d’una càmera fotogràfica digital...i podrà servir-se i utilitzar el material de suport que estime oportú...És obligatori utilitzar com a únic format d’arxiu, el format JPEG a màxima resolució de la càmera.

Hui divendres a les 20 hores es farà la recepció en l’Edifici Polivalent (Costera del Grup Escolar 35, Gata), on s’informarà als concursants dels fins del concurs, objectius del concurs, i tot el que siga necesari. Existirà un tema lliure i un tema obligat. El Ralli Fotogràfic es tancarà en la seua primera part entre les 12.30 hores i les 14.00 hores del dissabte 24.

Serà guanyador absolut del Ralli Fotogràfic el participant que més punts sume. Els guanyadors es donaran a conéixer a les 11.45 horas del diumenge 25, on es farà el lliurament de premis, que seran els següents: - A) Al guanyador absolut: un premio en metàl·lic i el "PREMI FORAT". - B) Al participant que quede en segon lloc: un premi en metàl·lic i diploma. - C) A la millor fotografia del tema obligat: premi en metàl·lic i diploma. - D) A la millor fotografia del ralli: premi en metàl·lic i diploma.

FONT: Cartell anunciador. Fotoclub "Forat".