CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS EQUIPS DEL GORGOS C.F. HAN TORNAT A LA FAENA. Diumenge 7, victòria "in extremis" del primer equip (4-3). Cau el juvenil, 0-4

Ha començat ja l’any natural per als primers equips del GORGOS CLUB DE FUTBOL i tornen al futbol dels cap de setmana començant l’any 2018. Diumenge dia 7 van jugar a casa, el GORGOS JUVENIL, que va caure 0 a 4 i el GORGOS gran, que va guanyar "in extremis" a l’últim minut per 4 a 3 al Real de Gandía.

Pel que fa als majors del GORGOS, marcaven primer els de la Safor i empatava Eloy al minut 19. Tornava a avançar-se el Real i empatava al 47 de penalti Lucas. Feia el doblet Eloy al minut 49 però empatava el Real al 65. Quan pareixia que anava a acabar en empat, al minut 89, Jaume Devesa va marcar el 4 a 3 i els tres punts van quedar a casa. Recupera posicions els GORGOS i és seté a la taula del grup seté de Primera Regional. Té 22 punts. 15 partits jugats, dels quals ha guanyat 7, ha empatat 1 i ha perdut 7. Els mateixos gols a favor que en contra, 28.

El GORGOS JUVENIL, com ja he dit, va perdre 0 a 4 davant el CDF Xàbia A. Queda al lloc 8é amb 22 punts. De 16 partits jugats, 6 els ha guanyat, 4 empatat i 6 perdut. 35 gols a favor i 30 en contra.

El líder GORGOS CADET va jugar el seu partit avançat als nadals, del qual ja vaig parlar, el passat dia 21 de desembre de 2017. El resultat va ser 2 a 6. Jugats ja tots els partits, queda a la classificació el 16é, penúltim. De 14 partits jugats; 1 victòria, 1 empat i 12 derrotes. 19 gols a favor i 45 en contra.També el GORGOS INFANTIL, ho recordem, va avançar el seu partit i va golejar 11 a 0 al Altea. Amb ja tots els partits disputats, 11 en total, dir que el GORGOS porta 11 de 11, 33 punts. 79 gols a favor i 6 en contra. Li segueixen encara 5 punts avall el Pego i el Dénia.

El GORGOS ALEVÍ, primer any, va caure ahir contra el Ciutat de Benidorm per 15 a 0. A la classificació segueix cuer amb 1 punt. Té un partit empatat i 10 perduts. 5 gols a favor i, malauradament, 100 en contra. També va caure el GORGOS ALEVÍ de segun any, i a casa: 0-1 front el Villajoyosa. És quart amb 20 punts. Dels 11 partits jugats, 6 guanyats, 2 empats i 3 perduts. 26 gols a favor i 23 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ també va perdre 6-2 contra el Ciudad de Benidorm B. Vicent i Joel van marcar per al Gorgos. A la classificació és vuité amb 13 punts. De 10 partits, 4 victòries, 1 empat i 5 derrotes. 30 gols a favor i 48 en contra.

FONT: FFCV.