Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES GATA 2017: MULTITUDINÀRIA I COLORIDA CAVALCADA DE GRUPS A PEU I CARROSSES ( I )

FESTES GATA 2017: MULTITUDINÀRIA I COLORIDA CAVALCADA DE GRUPS A PEU I CARROSSES ( I )

(PER A FER UN PASSEIG PER LA CAVALCADA AL FACEBOOK, MIREU L’ÀLBUM, PUNXANT ACÍ)

Ahir diumenge se va celebrar la cavalcada de les festes 2017 a Gata. Nombrosa participació de quintades, penyes i grups, sobre tot dalt dels camions. Colorit, molta gent per tot el llarg recorregut i tres premis als grups a peu i tres a les carrosses.

El primer grup a peu premiat van ser per als nascuts en 2011 i els seus pares/mares, disfressats tots de "Trolls". El segon a peu va ser per a les papallones. Els tercers van ser els elefants i els cocoters, imitant la selva, xiquets i xiquetes nascuts al 2016.

De les carrosses, el primer premi va ser per a la comissió 2015 i escenificaven una cançó "Alegría" del Circo del Sol. Celebrar les coses bones de la vida, compartir, amistat, estima, la màgia de viure. El segon va ser per a la penya "La Quadrilla" amb una escenificació xinesca. Finalment, el tercer premi va ser per al grup de belles.

Molts grups a peu, alguns amb crítiques sobre el tren, sobre l’elecció de les regines, dames i corts d’honor. Altres formant quadres com el pàdel. Colorit, música, molts camions -l’any que més- portant a les penyes, quadrilles i quintades.

Amenitzaven la desfilada: la Colla El Montgó, "Los Gavilanes" d’Alacant i la banda Unió Musical, amb disfresses de socorristes. 

0 comentarios