PÒDIUMS I BONS RESULTATS PER ALS GATER A LA PERIMETRAL DE BENISSA (23, 42 i 72 kms.)

Fernando Arabí, Xavi Torres i Jorge Rodríguez, els primers de les seues categories

Dissabte dia 25 es va celebrar a Benissa, la cursa PERIMETRAL, inclosa en el Campionat Autonòmic CXM, de la Federació (FEMECV). Tenia com a organizadors al Club de Muntanya Margalló i el Club d'Atletisme Benissa. La prova de 65 kms. era classificatòria per al Campionat. La sexta perimetral es va fer dissabte 25 de marzo de 2017 i contavá en aquesta nova edició amb tres distàncies (22, 42 y 65 km). L'Ajuntament de Benissa col·laborava amb l'event.

En la mateixa van participar molts gaters i van obtindre bons resultats i pòdiums. A la classificació per equips, els 42 kilòmetres de la Maratón Perimetral, van ser segons i tercers els dos equips de la Faixa, que estava compost de corredors gaters. Va ser segon amb un temps total de 14 hores, 2 minuts i 22 segons l’equip format pels gaters JUANMA CASTILLO CERVERA, JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES i JAIRO SOLER SALVÁ. Va ser tercer, amb un temps de 18 hores, 59 minuts i 49 segons, el grup format per RAÚL AGULLES, ANDRÉS SIGNES GRIMALT i DIEGO CASELLES SIGNES.

Per classificacions, els 23 km. Trail, a la categoria absoluta va entrar el 23 JOSÉ IGLESIAS AGULLES. Al Master-M va entrar el 39 JAIME MONFORT CASELLES. A Sub-23 va entrar 25 ADRIÀ ARABÍ GRIMALT i al 33 ALVÁN SALVÁ ESTRUGO. Primer veterà de la 23 Trail va entrar XAVI TORRES OLIVER, del Grup Espeleològic Gatense.

Els 42 km. de la Maratón Perimetral de Benissa també va tindre gaters entre els millors. Amb 4rta. posició va entrar JUANMA CASTILLO CERVERA que va fer 04:28:44.  El 7 va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES que va fer un temps de 04:35:51.

A la classificació dels 72 km. Ultra trobem a FERNANDO ARABÍ ARABÍ el primer del Máster masculí, fent un temps de 11 hores, 17 minuts i 57 segons. A la general va entrar el 44.k Un altre pòdium i primer a la categoria Sub 23 va ser JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, que va fer 13 hores, 17 minuts i 20 segons, entrant a la general el 119.

Fixant-nos en totes les categories de les tres curses: 23, 42 i 72 kilòmetres, els tres millors gaters de cada una, van ser els següents:

Dels 23 kms. Trail: XAVI TORRES OLIVER (lloc 10); FRANCISCO ARGUDO PERIS (lloc 15) i JOSÉ IGLESIAS AGULLES (lloc 23), tots tres de la S.M. del GEG.

Dels 42 Kms. Maratón: JUANMA CASTILLO CERVERA (lloc 4); JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (lloc 7) i JAIRO SOLER SALVÁ (lloc 19), tots tres del C.M.A La Faixa.

Dels 72 kms. Ultra: PEP SIGNES FORNÉS (lloc 23, CM UMMA); LLUÍS IBANYEZ MIRALLES (lloc 37, CMA La Faixa) i FERNANDO ARABÍ ARABÍ (lloc 44, GEG).