Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, PRESENT A LES TROBADES D'ESCOLA EN VALENCIÀ A EL VERGER (dissabte 25)

GATA, PRESENT A LES TROBADES D'ESCOLA EN VALENCIÀ A EL VERGER (dissabte 25)

Alumnat, professors i pares dels centres públics d’ensenyament de Gata (CEIP "Santíssim Crist" de Gata i IES "Matemàtic Vicent Caselles i Costa) van estar presents a la jornada de dissabte dia 25 de les TROBADES D’ESCOLA EN VALENCIÀ, que es va celebrar a El Verger (Marina Alta) i que va recollir a unes 15.000 persones. A les fotografies de la composició podeu veure el cartell a la desfilada de la nostra escola i un taller de l’escolaq de Gata.

Els diaris publicaven ahir i hui articles al respecte de l’event. El diari digital MARINA PLAZA, d’on estan extretes les fotografies, titulava: "L’escola en valencià renaix amb la Trobada del Verger y l’aposta dels centres pel nivell plurilingüe avançat". Als subtítols: "Unes 15.000 persones tornen a participar en la gran festa comarcal per l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià celebrada ahir" i "El 97% dels col·legis de la Marina Alta ha triat el tram de màxim desenvolupament del decret recentment aprovat pel Consell". Podeu llegir tot l’article i observar les fotografies, PUNXANT ACÍ.

Per la seua part, el diari INFORMACION publicava "El Verger abre las Trobades d’Escoles en Valencià con 15.000 asistentes". Al subtítol: "La fiesta de la enseñanza en valenciano en la Marina Alta defiende el decreto de plurilingüismo de Educación". Ací teniu la informació, PUNXEU.

FONTS: diaris MARINA PLAZA i INFORMACIÓN. Fotos: Marina Plaza.

0 comentarios