Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA GATERA PEPA PEDRÓS PEDRO, INSIGNIA D'OR DE LA FEDERACIÓ D'ESPORTS DE MUNTANYA, PER LA INTEGRACIÓ DE LA DONA

LA GATERA PEPA PEDRÓS PEDRO, INSIGNIA D'OR DE LA FEDERACIÓ D'ESPORTS DE MUNTANYA, PER LA INTEGRACIÓ DE LA DONA

Ahir dissabte, al Teatre Castelar de Elda se celebrava la 9ª Gala de les Arts, les Lletres i els Esports de Muntanya. Una gatera, PEPA PEDRÓS PEDRO, coneguda per tots com "Pepa el Mico", va ser guardonada.

La Federació d’Esports de Muntanya i d’Escalada de la Comunitat Valenciana premiava l’excelència esportiva i la constància muntanyera. Aquest any la nostra paisana Pepa rebia de mans del president de la Federació, la insignia d’or a la integració de la dona en la muntanya.

Sols cal mirar enrere i sempre veure a Pepa en els controls, en la línia de meta i abanderant l’impuls -per mig del Grup Espeleològic Gatense- per a que Gata fora seu de les Maratons per Muntanya, que venen disputant-se al nostre poble.

A les fotografies i al cartell, que m’ha facilitat la seua filla Zaida es pot veure, el moment del lliurament i l’anunci del guardó per a Pepa. Des del blog felicitem a Pepa, per la seua constància i recordem a Javier, el seu enyorat marit.

FONTS: Cartell anunciador de la Gala (podeu veure a la guardonada gatera la primera dalt a l’esquerra) i fotos de l’acte, Zaida Mulet Pedrós.

0 comentarios