Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 26 COMENÇA A XÀBIA EL 21é CIRCUIT A PEU MARINA ALTA. LA PROVA DE GATA SERÀ EL 12 DE MARÇ

DIUMENGE 26 COMENÇA A XÀBIA EL 21é CIRCUIT A PEU MARINA ALTA. LA PROVA DE GATA SERÀ EL 12 DE MARÇ

Diumenge d’aquesta setmana, dia 26 de febrer de 2017, començarà la 21é edició del CIRCUIT A PEU MARINA ALTA. Les seus de les proves es repartiran fins el 3 de juny el calendari. La prova de GATA, que celebra la seua XX edició de la Volta Popular serà el 12 de març i serà la tercera del circuit.

Per dates i llocs: XÀBIA (26 febrer); CALP (5 març); GATA DE GORGOS (12 març); EL POBLE NOU DE BENITATXELL (1 d’abril); EL VERGER (8 d’abril); DÉNIA (22 d’abril); PEGO (29 d’abril); TEULADA (6 de maig); PEDREGUER (13 de maig); ONDARA (20 de maig); JESÚS POBRE (27 de maig) i tancarà el circuit BENISSA, el 3 de juny.

Pel que fa a les inscripcions, dir que el termini ordinari d’inscripció en el circuit es va tancar el passat 19 de febrer. resta ara un termini extraordinari, que va del 20 de febrer al 6 d’abril. Per a participar adults en una sola carrera, al respecte de la de Gata, com en totes, la quota d’inscripció carrera a carrera per a adults és de 5 euros per prova. Per a la XX Volta Popular a Gata, les inscripcions d’adults van quedar obertes el 13 de febrer.

A la imatge, presidents i membres dels clubs d'atletisme de la Marina Alta. El quart per l'esquerra -mirant la foto- i per darrere és Fermín Soler, president del Club Atletisme Gata.

FONT: www.somesport.com i foto de la presentació del Circuit (diari digital Marina Plaza).

0 comentarios