GOLEJADA MÀXIMA DEL GORGOS CADET (9-0), QUE EL CONVERTIX MÉS LÍDER

El GORGOS CADET ha començat l’any 2017 intractable. Golejada aquesta vesprada al camp municipal de Les Cortes i afiançant clarament el liderat del seu grup. A la primera part es marcaven tres gols i a la segona sis.

Dos hat-tricks, un de Axel i l’altre de Hamza, un doblet de Pau i un gol de Rubén han resolt amb una gran golejada el partit. No marcaven fins el minut 32. Ho feia Rubén. Però després en el 41 i 45 sentenciaven Axel i Hamza. A la segona part també s’han unit els gols. Al 53 i al 57 doblava Axel; al 68 i 74 ho feia Pau i als minuts 77 i 79 també doblava Hamza.

El Gorgos cadet és líder. Dels deu partits jugats té 30 punts, tots  els partits guanyats. 43 gols a favor i 6 en contra. El Calp, que també ha guanyant golejant 5-0 el seu partit, és segon amb 24 punts, a 6 del líder GORGOS.

Per altra banda, hem conegut hui que el GORGOS querubí va quedar tercer classificat al II Torneig Nadalenc 2016-2017 disputat al Municipal de El Verger. Baix teniu la fotografia dels menuts de la casa.

La imagen puede contener: una o varias personas, personas practicando deporte, hierba, exterior y naturaleza

FONT: FFCV i Arai Simplement (foto interior).