Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...EL "RETIR" DE L’EQUIP DE GOVERN DE GATA, LA UNED I L’ACCIDENT DE LA GARGANTA D’AHIR

LA PREMSA PARLA DE...EL "RETIR" DE L’EQUIP DE GOVERN DE GATA, LA UNED I L’ACCIDENT DE LA GARGANTA D’AHIR

Tres temes completament diferents que fan relació a Gata, el primer totalment, els dos altres menys, són notícia entre ahir i hui a la premsa

Per una part el "retir" de l’equip de govern de Gata per a preparar el pressupost i les línies estratègiques per a 2017. El diari digital MARINA PLAZA publica: "El govern de Gata se’n va dos dies de retir a una casa rural a definir les actuacions dels pròxims mesos". Al subtítol: "Els sis regidors de Compromís i JuGa es reclouen en la Vall de Laguar per treballar en el tancament del pressupost de 2016 i la definició de les línies estratègiques per a 2017".

Foto de Equip Govern Gata.

El retir el qualifica l’article com "iniciativa molt poc freqüent" i que "resulta inaudita". Cal ressenyar i aclarir com explica dins del text que són cinc regidors (3 de Compromís i 2 de Juga) i el sisé (de Compromís) que serà regidor a partir del plenari ordinari del dia 29 de novembre. Dins de l’article parla de "Els objectius del retir": Tancar el pressupost de 2016; Fer balanç de la legislatura, i Definir les línies estratègiques per 2017, així com el "Bon ambient". Per a llegir tot l’article, PUNXEU ACÍ.

Una altra notícia que es fa hui ressó la premsa és l’accident a la N-332, a la coneguda Garganta de Gata. Titula el diari INFORMACIÓN: "Cuatro heridos al chocar tres coches entre Teulada y Gata de Gorgos en la N-332"PUNXEU ACÍ. També el diari LAS PROVINCIAS publicava per EFE ahir i titulava:"Cuatro heridos al chocar tres coches entre Teulada y Gata de Gorgos". Al subtítol: "Dos mujeres, de 77 y 79 años, son las que presentan lesiones de mayor gravedad": PUNXEU ACÍ.

Los participantes en la reunión de la UNED celebrada ayer en Dénia. :: R. González

Finalment, la premsa també parla de la UNED i la seua situació finançera. Entre els regidors de la comarca que formen part del Patronat d’aquesta institució amb seu a Dénia, estava el regidor de JuGa i membre de l’equip de govern Jaume Monfort Signes. Titulava el diari LAS PROVINCIAS: "Los 140 tutores de la UNED todavía no han cobrado mayo, junio y julio". Al peu de la foto que teniu dalt: "Los participantes en la reunión de la UNED celebrada ayer en Dénia. :: R. González". Al subtítol: "El Patronato aprueba un presupuesto de más de 896.000 euros para el nuevo curso mientras tiene pendiente el ingreso de la Diputación por temas burocráticos".

FONTS: Diaris digital MARINA PLAZA, INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS: dies 13 i 14/Octubre/2016. Fotos: equip govern Gata i Rosa González (LP).

0 comentarios