GOLEJADA DEL GORGOS JUVENIL (8-1) AL BELLREGUART

El golejador de l’equip és JOSÉ SIMÓ MIÑANA amb 6 gols

Aquesta vesprada el GORGOS C.F. JUVENIL ha tornat a sumar tres punts a casa. Golejaxda per 8 a 1 front al Bellreguart. Gols de tota classe i duets de José Simó Miñana, Gustau i Emilio. Vicent i Abdo han fet els altres gols.

Des del minut 8 que obria el marcador José Simó Miñana han anat continuant-se els gols i la golejada. Al descans ja portaven 3 a 0, amb gols de José, com he dit, Emilio i Gustau. A la segona part han repetit Gustau i José, ha marcat també Miñana i al 80 marcava el 7-1 el Bellreguart. Encara al 81 repetia Emilio.

Amb aquest resultat va pujant posicions a la taula i el Gorgos ja és cinqué. Té 9 punts amb els 5 partits disputats, 3 guanyats i 2 perduts. 18 gols a favor i 9 en contra.

Pel que fa als golejadors, encapçala el llistat JOSÉ SIMÓ MIÑANA amb 6 gols, seguit de Gustau amb 4. Emilio i Abdo en tenen 3, Vicent Ferrer 1 i Luis Felipe, 1.

FONT: Foto Gorgos C.F.