CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO PARTICIPA EN LA VOLTA A VALÈNCIA (Trofeu Diputació). AHIR, PRIMERA ETAPA, va quedar el 29 de 151 corredors

Hui, divendres, segona etapa, amb eixida i arribada a Olocau

El corredor gater de la categoria èlit, antessala del professionalisme, SERGIO TORRES JORRO (Mutua Levante-Metal Lube) participa en estos dies en la sisena edició de la Volta a València-Trofeu Diputació. Ahir dijous 1 de setembre es va disputar la primera etapa eixint de la ciutat de València i arribant a Gandia. Al lloc 29 en esprint a tres segons del líder, el ciclista portugués Gaspar Gonçalves (Liberty Seguros), va entrar el nostre paisà Sergio. Bon resultat, ja que en van entrar a meta 151 corredors.

Hui divendres es disputava la segona etapa, Olocau-Olocau, des de les 15 hores, de 133,8 kilòmetres. A les 15,30 hores de demà dissabte es correrà la tercera etapa, Nàquera-Nàquera de 129,6 kilòmetres i el diumenge a les 10 del matí la quarta i última etapa, Montcada-Montcada, de 121,5 kilòmetres.

FONT: FCCV. A la fotografia, l'equip Mutua Levante-Metal Lube. Sergio és el tercer per l'esquerra, mirant la foto de cara.