Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ, PLENARI DE JULIOL A GATA. VICENT FONT PRESENTARÀ LA SEUA RENÚNCIA COM A REGIDOR

DEMÀ, PLENARI DE JULIOL A GATA. VICENT FONT PRESENTARÀ LA SEUA RENÚNCIA COM A REGIDOR

Demà dimarts 19 de juliol serà el plenari ordinari de juliol avançat una setmana per les festes patronals que s’esdevenen en deu dies. Seria normal, un ple de l’estiu com un altre, si no tinguera com a tema principal, la renúncia com a regidor del veterà polític local socialista VICENT FONT LEYDA. Al llarg del plenari es produirà l’històric moment. (Demà al blog glossaré la història política de Vicent Font).

També al segon subpunt del primer punt es donarà compte dels regidors delegats.

Pel que fa a l’orde del dia del ple, com a despatx ordinari, es llegiran i aprovaran, si s’escau, les actes de sesssions anteriors, els decrets de l’alcaldia i regidors delegats, els assumptes econòmics i judicials. A l’apartat de Cultura, es tractarà una moció conjunta dels grups municipals per a recolzar la Comissió de Festes. En Urbanisme, una moció del PSOE, sobre la redacció de nous convenis urbanístics.

En el capítol d’Hisenda, es tractaran dos expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit, el 2 i 3, amb proposta d’aprovació. Dins des assumptes d’urgència figuren la proposta d’aprovació dels Estatuts de la UNED; la modificació de crèdit 18 d’enguany i el nomenament de representant municipal en el Consorci d’Abastiment i Sanejament d’aigües de la Marina Alta.

Els precs i preguntes tancaran el plenari de juliol 2016.

A la fotografia d’arxiu de 2012, el regidor Vicent Font Leyda.

0 comentarios