Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACABA LA PRIMERA PART DE LES FESTES DE LA FONT DEL RIU DE GATA. El pròxim cap de setmana més

ACABA LA PRIMERA PART DE LES FESTES DE LA FONT DEL RIU DE GATA. El pròxim cap de setmana més

Anit diumenge acabava la primera part de les festes de la Font del Riu amb gran ambient de veïnat i de barri. De nou, el carrer Calvari era l’escenari del sopar popular i després de l’actuació, que va tornar a congregar als seus fidels aficionats, del conjunt Bradmis, que té ja 51 anys de taules. A les fotografies podeu veure l’ambient i la participació d’alguns membres de la comissió de festes amb l’orquestra.

Cal ressenyar que les festes del barri gater en honor a Sant Joan tindran la seua segona part el cap de setmana, de divendres a dilluns.

Ja es coneixen tots els emparellaments del campionat de truc per a les semifinals i final, que tindran lloc dissabte 2 de juliol per la vesprada a partir de les 17 hores.

Però hi ha més actes que començaran divendres dia 1 de juliol a les 20 hores. Començarà la vesprada-nit de rock al carrer Calvari, amb els grups "Back Storm", "Señora X", "Los Sonidos" i "Arrapa" (entre les actuacions es soparà al carrer). Dissabte, 2 de juliol, hi haurà jocs tradicionals per a tot el poble al carrer Lepanto des de les 11 del matí. A les 17 hores seran les semifinals i final del campionat de truc. A les 17,30 hores es faran carretons al carrer Lepanto. Per acabar el dia, a les 21 hores serà el sopar al carrer Calvari i a continuació Discomòbil "Wow Audiovisual".

Diumenge 3 de juliol serà l’últim dia. A les 11,30 hores seran els jocs d’aigua i activitats per a tot el poble al carrer Lepanto. A les 14 hores serà el dinar popular al carrer Calvari, amenitzat per música. Aquest acte acomiadarà les festes 2016.

Foto de Festes FONT DEL RIU - pagina oficial.
Foto de Festes FONT DEL RIU - pagina oficial.

 

FONT: Fotos Comissió de Festes i Cronista de Gata.

0 comentarios