Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) –1.791, de festa-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) –1.791, de festa-

De nou em retrobe amb la sèrie de fotografies antigues de Gata en el record. Encara n’hi ha moltes i de temes variats per a publicar. Cal reprendre i anar endavant amb aquesta col·lecció que trau a relluïr algunes fotos que vosaltres mateixa desenpolveu, com aquesta de festa que ha pujat al facebook Encarna García. la festa del Raval per excel·lència és la de Sant Antoni, encara que més bé pareix de les festes patronals perque els xicons i els tocadors anaven amb mànega curta. Seria pels anys 70.

Els tocador, tres "gegants" de la tocata i la festa ben feta. Els tres ja desapareguts i el record: D’esquerra a dreta, mirant la foto: Pepe "Porró" tocant el tabalet. Al mig, Simeón de Pedreguer tocant la dolçaina. A la dreta, Salvador Oliver "l’alguatzil" també tocant el tambor.

Les xicones i tota la xicalla al compás d’ells. Reconec a Domingo Grimalt, entre Simeón i Salvador a les primeres files. Era enfilant la placeta de Sant Antoni. També a García al costat de Pepe "Porró". Tots dos, Domingo i García porten la camiseta blava, era de publicitat de la festa.

FONT: Foto Encarna García (facebook).

0 comentarios