Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...l'exposició de l'Escola Antoni Vives a Ondara

LA PREMSA PARLA DE...l'exposició de l'Escola Antoni Vives a Ondara

La premsa comarcal publica l’exposició d’obres de l’Escola de Plàstica Experimental Antoni Vives de Gata, de la que vos parlava ja fa dos dies. LAS PROVINCIAS, a la seua secció de La Marina, publica: "El Prado de Ondara se convierte en referente cultural de la comarca". Als subtítols: "El recinto se estrena con la muestra de arte contemporáneo "Tridimensionalitat" de los alumnos de la Escola de PLàstica Experimental Antoni Vives de Gata". Si voleu llegir tota la notícia, PUNXEU ACÍ.

A la fotografia artistes i autoritats a la inauguració de la mostra al Prado.

FONT: FOTO publicada a LP.

4 comentarios

Marieta -

L'alcaldessa podem dir que dona exemple de cobrar 0€ i fer les seues funcions, però el que diu que governa per a les persones, bé que si que ens arranca el que ens arranca tots els mesos. El que més i el que menys, es casta! RODA I VOLTA, TOTS ELS POLÍTICS SON IGUALS, POR EL INTERÉS TE QUIERO ANDRÉS.

Anonim -

L'alcadessa cobra 0€ i practicament tots els dies va a l'Ajuntament, faena en fa molta,no com altres q cobren una barbaritat de la diputacio per no sabem que faena...no se q passa per eixir a la foto, es l'alcadessa "le pese a quien le pese"

Maria -

Ai Pepa, Pepa!!! Q mala es l'enveja!!
Perque no li tocaria anar.
A tu quin mal et fa? Almenys no ens arranca 2000 € tots els mesos en sou.

pepa -

No volem privilegis ni protaganismes, pero mos posarem a primera fila a les fotos no siga que no senteren que la alcadesa no va a res!