EL JUVENIL DEL GORGOS OBTÉ UNA TREBALLADA VICTÒRIA (1-2) A BENIDORM

Segueix el segon de la taula classificatòria

Ahir dia 20 era la jornada 21. El GORGOS JUVENIL obtingué un meritori i treballat triomf, 1 a 2, front al Sporting Benidorm A. Al primer minut s'avançaven els gaters mitjançant Sergi. Ja no hauria més gols a la primera part. A la segona empataven els benidormencs al minut 73 i quan ja pareixia que quedaria en taules el partit, el golejador del Gorgos, Sergi, a un minut del final va signar la victòria.

Amb aquesta victòria, segueix el segon de la classificació del grup VI de Segona Regional. El líder, Ciudad de Benidorm B, que no va errar i guanyà 3 a 1 al Bellreguart, té 56 punts. A 8 es posa el Gorgos i un punt menys té el Gandía A.

Dels 21 partits jugats, el Gorgos juvenil té el següent balanç: 15 partits guanyats, 3 partits empatats i 3 partits perduts. Un total de 69 gols a favor i 30 en contra.

FONT: FFCV. Foto del dia de la presentació, GORGOS juvenil d'aquesta temporada.