GOLEJA REMONTANT EL GORGOS JUVENIL: 4-1 al Calp

Ja coneguem el resultat de l'equip del GORGOS JUVENIL. Ha guanyat també com el cadet i l'infantil. 4 a 1 front al Calp. Marcava sorprenent el Calp al primer minut. Li costava entrar al Gorgos en el partit. Feia l'empat al minut 27 mitjançant Ivan. A la segona part han vingut els altres gols. El 2 a 1 l'ha marcat Joan Gadea al minut 54; faltant quatre minuts per acabar el partit ha tornat a marcar Iván el 3 a 1 i Sergio posava més distàncies amb el 4 a 1 definitiu.

De moment, no coneguem encara el resultat del partit que disputaven tercer i primer classificat: Gandia A i Ciudad de Benidorm B.

Amb els quinze partits disputats, el Gorgos es manté segon amb 35 punts. Ja són 10 partits guanyats, 1 empatat i 4 perduts. Els gols segueixen pujant i ja són 47 a favor i 24 en contra.

FONT: FFCV.