Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, CAP DE SETMANA. ACTES: comerç, futbol, advent, fira solidària

GATA, CAP DE SETMANA. ACTES: comerç, futbol, advent, fira solidària

Gata té preparats nombrosos actes el present cap de setmana, entre els que destaque el II Premi Empresaris de Gata, de hui dissabte, i la Fira solidària de demà diumenge.

Ací teniu detallats els actes, per si es voleu apropar a algun d’ells:

HUI DISSABTE 28: 

MATINAL I VESPRADA DE FUTBOL: Les categories inferiors del GORGOS C.F., juguen els seus partits. El cadet es desplatza. A les 11 matí: At. Callosa-GORGOS C.F. (el Gorgos és vuité). Els juvenils jugaran a la vesprada. 16 hores al camp municipal "Les Costeres": GORGOS C.F.-La Nucía A. (El Gorgos és colíder).

FUTBOL, primer equip: El primer equip del  GORGOS, (2na Regional, grup XIII) - juga front al SP C.F. Plaza de Argel A a les 18 hores a casa, al camp municipal "Les Costeres". (el Gorgos és nové).

ACTE IMPORTANT, MÓN EMPRESARIAL LOCAL, GATA:

18 h.: II PREMI EMPRESARIS GATA. Edifici Polivalent. La presentació de projectes es realitzarà en l’acte final, on un jurat especialitzat valorarà els projectes i donarà a conèixer l’empresa guanyadora. Es donarà un sol premi al millor projecte presentat.  A més a més, cada participant serà valorat per un jurat especialitzat però també es tindrà en compte la valoració del públic present en l’acte.

DEMÀ DIUMENGE, 29:

ESGLÉSIA PARROQUIAL: 1er diumenge de l’Advent. Comença a preparar-se els Nadals.

FIRA SOLIDÀRIA: Gata de Gorgos acull, el proper diumenge 29 de novembre de matí, a la Plaça de l’Església, una Fira d’entitats solidàries i amigues, que pot considerar-se comarcal. És una bona ocasió per a visitar-la, conéixer-los i col·laborar amb ells. Estaran allí de 10 a 14 hores. La fira ha estat organitzada per l’associació Adima, Associació de persones amb discapacitat de la Marina Alta, amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Gata amb l’objectiu de reivindicar els drets de les persones amb discapacitat i lluitar contra la discriminació. Els diferents expositors, a més d’oferir informació sobre la seua associació, oferiran productes propis.

0 comentarios